Libnet.ro
UNICEF

01:05

Purtatorul de cuvant al MAE, eliberat din functie dupa gafa cu brosura inmanata ministrului german de externe

B1 B1,
Purtatorul de cuvant al MAE, eliberat din functie dupa gafa cu brosura inmanata ministrului german de externe

Ministrul afacerilor externe a decis, in cursul zilei de ieri, eliberarea din functie a purtatorului de cuvant al MAE, care a gestionat, in relatia cu Agerpres, brosura care i-a fost inmanata ministrului german. continuă pe B1

Purtatorul de cuvant al MAE, Brandusa Predescu, eliberata din functie dupa gafa cu brosura inmanata ministrului german de externe

Ministrul afacerilor externe a decis, in cursul zilei de ieri, eliberarea din functie a purtatorului de cuvant al MAE, Brandusa Predescu, care a gestionat, in relatia cu Agerpres, brosura ce i-a fost inmanata.

Politic Show: Mircea Geoana anunta infiintarea Partidului Social Romanesc (PSR); Alina Gorghiu anunta un proiect legislativ al PNL pentru votul in Diaspora. Care este principala modificare; De ce l-a eliberat din functie Klaus Iohannis pe George Scutaru

Ponta: Guvernul isi va asuma raspunderea pentru proiectul Codului Fiscal daca liberalii il vor bloca. Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta liderilor. Ilie Bolojan: Asociatia Municipiilor din Romania vrea alegerea primarului tot din primul tur. Ilie Bolojan, presedintele executiv al Asociatiei Municipiilor.

Purtatorul de cuvant MAE a fost dat afara, dupa gafa cu harta

Ministrul Afacerilor Externe MAE) Bogdan Aurescu l-a concediat pe purtatorul de cuvant al MAE, din cauza ca nu a verificat corespunzator harta pe care ministrul de Externe a inmanat-o omologului sau german.

Purtatoarea de cuvant a MAE, Brandusa Predescu, a fost demisa in urma scandalului brosurii cu steagul Germaniei pe conturul Frantei

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a demis-o miercuri pe purtatoarea de cuvant a ministerului, Brandusa Predescu, in urma scandalului declansat de o brosura dedicata aniversarii a 135 de ani de relatii diplomatice romano-germane, realizata de Agerpres, pe a carei coperta figura, in mod eronat, conturul hartii Frantei in locul Germaniei.

Macovei cere demisia lui Aurescu, dupa gafa diplomatica

Monica Macovei a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook prin care ii cere demisia ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, dupa gafa diplomatica, cand i-a inmanat ministrului german de Externe o brosura cu harta Frantei acoperita cu steagul Germaniei.

Macovei si Papahagi cer demisia ministrului de Externe, dupa gafa diplomatica

Monica Macovei si Cristian Papahagi cer demisia ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, dupa gafa diplomatica, cand i-a inmanat ministrului german de Externe o brosura cu harta Frantei acoperita cu steagul Germaniei.

UPDATE Directorul general al Radiocom (SNR), Gabriel Grecu, a fost revocat din functie pentru intarzierea procesului de trecere la televiziunea digitala terestra

Consiliul de Administratie al Radiocom SNR) l-a revocat din functie pe directorul general al companiei, Gabriel Grecu, din cauza ratarii unor obiective de performanta, intarzierii procesului de implementare a televiziunii digitale si nerespectarii unor hotarari ale MSI cu privire la acest proiect, informeaza Mediafax citand surse din SNR. Actionarul unic al SNR este Ministerul pentru Societatea Informationala MSI). Contactati de HotNews. ro, oficialii MSI au confirmat faptul ca Gabriel Grecu a fost revocat de la conducerea SNR de catre Consiliul de Administratie al companiei de stat. UPDATE MSI pentru HotNews. ro: Dupa obtinerea tuturor aprobarilor necesare, SNR va relansa in cel mai scurt timp posibil procedura de achizitie pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania.

Primarul Ploiestiului, arestat preventiv pentru luare de mita, si-a dat demisia din functie. Iulian Badescu a renuntat si la calitatea de membru al PSD

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, arestat preventiv pentru luare de mita si abuz in serviciu, si-a dat demisia din functie, marti, a anuntat avocatul acestuia la Curtea de Apel Ploiesti, unde se discuta.

Seful SNR, revocat din functie pentru intarzierea procesului de trecere la televiziunea digitala

Consiliul de Administratie al Radiocom SNR) l-a revocat din functie pe directorul general al companiei, Gabriel Grecu, din cauza intarzierii procesului de implementare a televiziunii digitale si nerespectarii unor hotarari ale MSI cu privire la acest proiect, potrivit Mediafax.

Primarul Ploiestiului, arestat preventiv pentru luare de mita, si-a dat demisia din functie

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu PSD), arestat preventiv pentru luare de mita si abuz in serviciu, si-a dat demisia din functie, marti, a anuntat avocatul acestuia la Curtea de Apel Ploiesti, unde se.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )