Libnet.ro
UNICEF

19:31

Macovei cere demisia lui Aurescu, dupa gafa diplomatica

România Liberă România Liberă,
Macovei cere demisia lui Aurescu, dupa gafa diplomatica

Monica Macovei a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook prin care ii cere demisia ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, dupa gafa diplomatica, cand i-a inmanat ministrului german de Externe o brosura cu harta Frantei acoperita cu steagul Germaniei. continuă pe România Liberă

Macovei si Papahagi cer demisia ministrului de Externe, dupa gafa diplomatica

Monica Macovei si Cristian Papahagi cer demisia ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, dupa gafa diplomatica, cand i-a inmanat ministrului german de Externe o brosura cu harta Frantei acoperita cu steagul Germaniei.

Gafa diplomatica majora: Romania i-a dat ministrului german al Externelor o harta a Frantei acoperita cu drapelul german

Ministrul Externelor Bogdan Aurescu i-a inmanat astazi omologului sau german, Frank-Walter Steinmeier, o brosura editata de Agerpres cu imagini si articole de arhiva despre relatiile bilaterale Romania-Germania. Pe coperta aceste brosuri, care ar fi fost livrata in aceasta dimineata la MAE, se afla insa harta Frantei, nu a Germaniei, acoperita insa de negru, rosu si galben.

Purtatorul de cuvant MAE a fost dat afara, dupa gafa cu harta

Ministrul Afacerilor Externe MAE) Bogdan Aurescu l-a concediat pe purtatorul de cuvant al MAE, din cauza ca nu a verificat corespunzator harta pe care ministrul de Externe a inmanat-o omologului sau german.

Demitere la MAE, dupa gafa cu harta

Gafa din timpul vizitei la Bucuresti a ministrului german de Externe s-a lasat cu sanctiuni in echipa de comunicare a MAE. Purtatorul de cuvant al ministerului, Brandusa Predescu, a fost demis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )