Libnet.ro
UNICEF

00:07

Macovei si Papahagi cer demisia ministrului de Externe, dupa gafa diplomatica

România Liberă România Liberă,
Macovei si Papahagi cer demisia ministrului de Externe, dupa gafa diplomatica

Monica Macovei si Cristian Papahagi cer demisia ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, dupa gafa diplomatica, cand i-a inmanat ministrului german de Externe o brosura cu harta Frantei acoperita cu steagul Germaniei. continuă pe România Liberă

Macovei cere demisia lui Aurescu, dupa gafa diplomatica

Monica Macovei a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook prin care ii cere demisia ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, dupa gafa diplomatica, cand i-a inmanat ministrului german de Externe o brosura cu harta Frantei acoperita cu steagul Germaniei.

Studentii cer demisia rectorului de la Universitatea de Arhitectura din Bucuresti si solicita CNSAS sa verifice daca a fost colaborator al Securitatii

Studentii cer demisia de urgenta a rectorului Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti, dupa ce instanta a decis ca studentul Dragos Alexandru care a fost exmatriculat trebuie reprimit la cursuri. Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) cere, totodata, si Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) sa verifice daca rectorul Zeno Bogdanescu a fost colaborator al fostei Securitati.

Purtatorul de cuvant al MAE, eliberat din functie dupa gafa cu brosura inmanata ministrului german de externe

Ministrul afacerilor externe a decis, in cursul zilei de ieri, eliberarea din functie a purtatorului de cuvant al MAE, care a gestionat, in relatia cu Agerpres, brosura care i-a fost inmanata ministrului german.

Purtatorul de cuvant al MAE, Brandusa Predescu, eliberata din functie dupa gafa cu brosura inmanata ministrului german de externe

Ministrul afacerilor externe a decis, in cursul zilei de ieri, eliberarea din functie a purtatorului de cuvant al MAE, Brandusa Predescu, care a gestionat, in relatia cu Agerpres, brosura ce i-a fost inmanata.

Demitere la MAE, dupa gafa cu harta

Gafa din timpul vizitei la Bucuresti a ministrului german de Externe s-a lasat cu sanctiuni in echipa de comunicare a MAE. Purtatorul de cuvant al ministerului, Brandusa Predescu, a fost demis.

Purtatorul de cuvant MAE a fost dat afara, dupa gafa cu harta

Ministrul Afacerilor Externe MAE) Bogdan Aurescu l-a concediat pe purtatorul de cuvant al MAE, din cauza ca nu a verificat corespunzator harta pe care ministrul de Externe a inmanat-o omologului sau german.

Reactia ministrului german de externe dupa ce a primit o brosura cu harta Frantei in culorile steagului german

Ministrul de Externe german, Frank-Walter Steinmeier, i-a transmis omologului roman, Bogdan Aurescu, ca nu apreciaza ca situatia creata in legatura cu brosura elaborata de Agerpres este de natura sa produca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )