Libnet.ro
UNICEF

23:00

Putin asteapta rezultatul oficial al alegerilor din SUA pentru a-l felicita pe invingator

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Putin asteapta rezultatul oficial al alegerilor din SUA pentru a-l felicita pe invingator

Vladimir Putin asteapta anuntarea rezultatelor oficiale ale alegerilor prezidentiale din Statele Unite - unde Donald Trump contesta victoria lui Joe Biden - pentru a-l felicita pe invingator, a anuntat luni Kremlinul, relateaza AFP si News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri SUA 2020 Rusia asteapta rezultatul oficial pentru a felicita castigatorul, anunta Kremlinul

Kremlinul a declarat luni ca Vladimir Putin asteapta anuntul rezultatului oficial al alegerilor prezidentiale din Statele Unite pentru a felicita castigatorul, victoria lui Joe Biden fiind contestata de presedintele in exercitiu Donald Trump, transmit AFP si Moscow Times.

Rezultatele alegerilor din SUA 2020: Trump refuza sa accepte si merge in instanta

Victoria lui Joe Biden a fost binevenita de politicienii opozitiei din Londra. Keir Starmer, liderul.

Alegeri SUA 2020. Trump contesta in continuare rezultatul alegerilor din SUA: De cand presa jalnica stabileste cine este noul presedinte?

Donald Trump contesta in continuare rezultatul alegerilor din SUA, de data aceasta postand un mesaj furios pe Twitter la adresa presei. in postarea sa, poresedintele preia aceeasi pozitie exprimata cu o zi in urma de avocatul sau, Rudy Guliani, care preciza ca televiziunile nu decid alegerile. Instantele de judecata, da.

ANALISTII ANTICIPEAZA: Viitorul pachet de stimulente din SUA, generos daca preiau democratii majoritatea in Senat

Noul sprijin ar fi de 1-1,5 trilioane de dolari daca republicanii vor avea majoritatea, putand ajunge la 3 trilioane daca majoritatea va fi a democratilor * Gospodariile cu venituri mai mici si sectorul serviciilor vor suferi in continuare Rezultatul final al alegerilor care au avut loc in SUA, la data de 3 noiembrie, va avea un impact major asupra dimensiunii si calendarului unui viitor pachet suplimentar de sustinere economica. incepand de miercuri seara, in conditiile in care cursa prezidentiala din SUA nu are un rezultat cert, democratii par sa isi pastreze controlul asupra Camerei Reprezentantilor, dar cu mai putine locuri. Dar, inca nu este clar ce partid va controla Senatul.

Alegerile din SUA, trambulina pentru Bitcoin: ce se intampla cu cea mai cunoscuta moneda virtuala

Alegerile din SUA si, evident, rezultatul lor sunt urmarite cu mare interes de intreaga planeta. in functie de ce se intampla acolo, se produc ecouri in multe domenii, inclusiv in cazul.

CORESPONDENTA DIN SUA Biden, votul anti-Trump

De cand fiecare retea majora de stiri din SUA a anuntat ca o victorie a lui Biden era inevitabila, New York-ul a intrat in sarbatoare. Oamenii au blocat traficul cu petreceri in strada, destupand sticle de sampanie, dansand si, in acest oras multietnic, punand muzica de toate felurile in fiecare limba la boxe scoase in strada. Dupa patru ani in care multi oameni din orasele mari s-au crezut condusi de un nebun, poate ca meritam o zi de distractie. Totusi, problemele SUA sunt departe de a se fi terminat.

Top 15 meme-uri despre alegerile din SUA

Alegerile din SUA au fost subiectul principal al lunii noiembrie si ca in cazul oricarei situatii serioase, glumele nu au intarziat sa apara.

Ce se intampla cu dolarul, dupa alegerile din SUA

Rezultatul alegerilor din SUA va avea, inevitabil, efecte asupra dolarului, care a avut cea mai slaba saptamana din martie, pe fondul temerilor ca tiparnita Rezervei Federale ar putea fi folosita pentru a consolida economia, relateaza Reuters, citata de Mediafax.

Donald Trump intentioneaza sa lanseze o campanie de mitinguri impotriva rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA

La aproape 36 de ore dupa ce democratul Joe Biden a iesit invingator la urne in alegerile prezidentiale din Statele Unite, presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump, intentioneaza sa lanseze o campanie de mitinguri impotriva rezultatelor scrutinului.

Donald Trump, reactie pe Twitter in urma rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA: Eu am castigat alegerile. Am obtinut 71.000.000 de voturi

DemocratulJoe Bideneste noul presedinte-ales al SUA, castigand in fata presedintelui in functie, Donald Trump, cu o diferenta majora la votul popular. Cu toate acestea, in stilul sau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )