Libnet.ro
UNICEF

00:07

Putin a discutat cu Merkel si Cameron despre criza din Ucraina.

România Liberă România Liberă,
Putin a discutat cu Merkel si Cameron despre criza din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat despre criza din Ucraina si despre un referendum in Crimeea in cadrul unei discutii prin telefon cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela Merkel, informeaza Mediafax. Oficialii au avut un schimb de opinii privind eforturile posibile ale comunitatii internationale pentru a reglementa situatia din Ucraina, a precizat Kremlinul intr-un comunicat. Citeste si: Un avion militar rus a urmarit distrugatorul american, in Marea Neagra. continuă pe România Liberă

Putin a discutat despre criza din Ucraina cu Merkel si Cameron

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat despre criza din Ucraina si despre un referendum in Crimeea in cadrul unei discutii prin telefon cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela.

UPDATE. Basescu a plecat la reuniunea CE privind criza din Ucraina: Vom stabili unde si-a ...

Voi face o scurta referire la anliza noastra cu privire la situatia din Ucraina. In opinia mea, si voi exprima in Consiliu, situatia din Ucraina pleaca de la cateva motive, a declarat Basescu, joi, pe Aeroportul Otopeni, inainte de plecarea la Bruxelles. Va avea loc un consiliu extraordinar, referitor la Ucraina, caruia ii vor fi alocate cinci ore Memorandumul de la Budapesta va fi la baza discutiilor despre criza din Ucraina, a mai spus Basescu. Dincolo de Carta ONU, apreciem ca .

Putin: Criza din Ucraina nu trebuie sa afecteze relatiile dintre Rusia si SUA

Criza din Ucraina nu ar trebui sa afecteze relatiile dintre Rusia si Statele Unite, considera presedintele rus Vladimir Putin, care a avut o discutie telefonica pe aceasta tema cu omologul sau de la Casa.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Observatorii OSCE au fost blocati din nou sa intre in Crimeea / Gazprom ameninta Ucraina ca va inceta furnizarea gazelor

Criza din Ucraina continua, dupa ce puterile occidentale au adoptat o serie de sanctiuni prin care sa puna presiune pe Moscova. La Bruxelles, liderii UE au decis sanctiuni politice si suspendarea negocierilor cu Rusia privind acordul de vize, iar Casa Alba a anuntat ca adopta sanctiuni si restrictii de viza impotriva unor persoane si entitati responsabile de punerea in pericol a suveranitatii si integritatii teritoriale a Ucraine. Totul in timp ce in Crimeea observatorii OSCE au fost blocati de persoane inarmate, iar parlamentul regional a decis un referendum pentru alipirea la Rusia. In acelasi timp, fortele americane au anuntat ca trimit avioane de vanatoare in Polonia si Lituania, iar in portul Constanta va ajunge distrugatorul USS Truxtun. ---Ora 20. 45 Fortele aeriene din Turcia au trimis in aer sase avioane de vanatoare F-16 dupa ce un avion de recunoastere rus a zburat de-a lungul coastelor sale de la Marea Neagra, a informat armata turca vineri. Ora 17:45 Apar noi informatii cum ca Flota Rusa ar mai fi scufundat o nava proprie la intrarea in lacum Donuzlav in incercarea de a bloca navele ucrainene sa intre in Marea Neagra. Vezi imagini. Ora 16:30 Gigantul rus Gazprom a amenintat, din nou, ca va inceta exporturile de gaze catre Ucraina din cauza datoriilor foarte mariOra 15:55 Observatorii OSCE au fost impiedicati pentru a doua oara sa intre in Crimeea.

Criza din Ucraina: Observatorii OSCE au fost blocati din nou sa intre in Crimeea / Gazprom ameninta Ucraina ca va inceta furnizarea gazelor / Venezuela denunta o lovitura de stat in Ucraina

Criza din Ucraina continua, dupa ce puterile occidentale au adoptat o serie de sanctiuni prin care sa puna presiune pe Moscova. La Bruxelles, liderii UE au decis sanctiuni politice si suspendarea negocierilor cu Rusia privind acordul de vize, iar Casa Alba a anuntat ca adopta sanctiuni si restrictii de viza impotriva unor persoane si entitati responsabile de punerea in pericol a suveranitatii si integritatii teritoriale a Ucraine. Totul in timp ce in Crimeea observatorii OSCE au fost blocati de persoane inarmate, iar parlamentul regional a decis un referendum pentru alipirea la Rusia. In acelasi timp, fortele americane au anuntat ca trimit avioane de vanatoare in Polonia si Lituania, iar in portul Constanta va ajunge distrugatorul USS Truxtun. Intre timp, presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a criticat vineri, intr-un comunicat, lovitura de stat sustinuta de Statele Unite si aliatii lor din NATO in Ucraina impotriva presedintelui inlaturat de la putere Viktor Ianukovici.

Rasmussen: Criza din Ucraina evidentiaza relevanta NATO

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a apreciat sambata ca actuala criza din Ucraina evidentiaza relevanta NATO si a lansat un apel tarilor aliate sa investeasca mai mult in apararea si in.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Vicepremierul Crimeei sustine ca fortele ucrainene din peninsula vor fi considerate forte de ocupatie / Herman Van Rompuy: UE intentioneaza sa semneze Acordul de asociere cu Ucraina inaintea alegerilor

Uniunea Europeana a adoptat o serie de sanctiuni politice impotriva Rusiei, suspendand negocierile pe tema acordului privind vizele si amenintand cu masuri economice daca situatia din Ucraina nu se va imbunatati. Uniunea Europeana intentioneaza sa semneze Acordul de asociere cu Ucraina inaintea alegerilor, anunta presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy. --- Ora 02:30 Putin, despre declaratiile lui Obama: Situatia din Ucraina nu ar trebui sa afecteze relatiile dintre cele doua tari AFP)Ora 01:00 SUA au solicitat Moscovei sa faciliteze intrarea observatorilor internationali in Crimeea si au denuntat referendumul de unificare cu Rusia, dupa o noua intalnire neconcludenta a Consiliului de Securitate al ONU. Ora 23:30 Camera Reprezentantilor din SUA a aprobat planul de ajutor financiar pentru Ucraina.

Criza din Ucraina si posibilele repercursiuni asupra investitiilor americane din Romania. ...

Romania ar putea suferi din cauza crizei din Ucraina, sub aspect economic, considera spune fostul ambasador SUA la Bucuresti Mark Gitenstein. Invitat azi la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de PRO TV, diplomatul s-a referit cu precadere la teama investitorilor americani fata de zona in care se afla si Romania. Cu toate acestea, considera Gitenstein, tara noastra are un mare atuu, si anume situatia economica interna buna, cat si corecta implementare a reformelor convenite cu FMI. Chiar .

Criza din Ucraina si repercusiunile asupra investitiilor americane din Romania. ...

Romania ar putea suferi din cauza crizei din Ucraina, sub aspect economic, considera spune fostul ambasador SUA la Bucuresti Mark Gitenstein. Invitat azi la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de PRO TV, diplomatul s-a referit cu precadere la teama investitorilor americani fata de zona in care se afla si Romania. Cu toate acestea, considera Gitenstein, tara noastra are un mare atuu, si anume situatia economica interna buna, cat si corecta implementare a reformelor convenite cu FMI. Chiar .

Ministrul rus de Externe si omologul american au avut o noua discutie despre situatia din Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, si secretarul de Stat american, John Kerry, au purtat o conversatie la telefon, sambata, pe tema situatiei din Ucraina si Crimeea, a anuntat Ministerul rus de Externe,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )