Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ministrul rus de Externe si omologul american au avut o noua discutie despre situatia din Ucraina

Antena3 Antena3,
Ministrul rus de Externe si omologul american au avut o noua discutie despre situatia din Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, si secretarul de Stat american, John Kerry, au purtat o conversatie la telefon, sambata, pe tema situatiei din Ucraina si Crimeea, a anuntat Ministerul rus de Externe,. continuă pe Antena3

Ministrul de Externe, Titus Corlatean face o vizita de lucru la Kiev

Ministrul de Externe, Titus Corlatean face luni o vizita de lucru la Kiev, la invitatia omologului sau ucrainean, Andrii Descita. Vizita a fost anuntata de Corlatean inca de saptamana trecuta, dupa.

Ministrul de Externe: Lunetistii din Euromaidan, platiti de opozitie

Urmas Paet, ministrul de Externe din Estonia, a confirmat inregistrarea aparuta, recent, in presa, in care ii spune lui Catherine Ashton responsabilul Comisiei Europene pentru Politica Externa) ca lunetistii care au tras in protestatarii din Ucraina au fost angajati de liderii Euromaidanului, informeaza Russia Today.

Estonia spune ca Rusia a inteles gresit convorbirea in care ministrul de Externe sugereaza ca opozitia s-a aflat in spatele lunetistilor, in Ucraina

Estonia a negat, miercuri, ca in cadrul unei convorbiri telefonice difuzata publicului ministrul de Externe i-a acuzat pe opozantii din Ucraina ca au fost cei care au angajat lunetisti in cadrul confruntarilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )