Libnet.ro
UNICEF

15:45

Putin, obsedat de lovitura de stat a Kievului

România Liberă România Liberă,
Putin, obsedat de lovitura de stat a Kievului

Presedintele rus, Vladimir Putin, izolat si criticat pentru implicarea in criza din Ucraina, a sosit luni la Cairo intr-o vizita de stat de doua zile, prima efectuata in Egipt in zece ani, considerata de analisti drept o incercare de a-si avansa pionii in plan diplomatic si economic. continuă pe România Liberă

Planul lui Vladimir Putin DISTRUGE linistea Romaniei. Ce se va intampla chiar la granita: Va fi o lovitura de stat militara

Presedintele rus Vladimir Putin intentioneaza sa creeze un coridor terestru pana in Transnistria si de aceea va recurge la toate mijloacele, inclusiv la o lovitura de stat militara in Ucraina sau la.

Vladimir Putin: Rusia nu intentioneaza sa duca un razboi

Presedintele rus Vladimir Putin a facut, sambata seara, primele declaratii dupa intalnire de vineri cu cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande, afirmand ca tara sa nu intentioneaza sa faca razboi cu nimeni, relateaza AFP si Reuters.

Vladimir Putin: Rusia nu vrea razboi cu nimeni

Moscova nu vrea sa fie in razboi cu nimeni si este dispusa sa coopereze, dar nu va accepta o ordine mondiala in care prioritatea este impiedicarea dezvoltarii Rusiei, a declarat presedintele rus, Vladimir.

intalnirea dintre Putin, Merkel si Hollande s-a incheiat. Textul unui nou plan de pace este in pregatire, anunta Kremlinul

Intalnirea dintre presedintele rus Vladimir Putin, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si presedintele francez Francois Hollande, desfasurata vineri seara la Moscova, s-a incheiat, textul unui nou plan de pace fiind in proces de pregatire, a anuntat Dmitry Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului.

intrevederea Putin-Merkel-Hollande s-a incheiat. Care sunt concluziile

In urma intrevederii dintre presedintele rus Vladimir Putin, cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande s-a decis redactarea unui text pentru un viitor plan de pace, transmit agentiile internationale de presa citand un anunt al Kremlinului, conform Agerpres.

VIDEO UPDATE Putin, Merkel si Hollande au discutat la Kremlin despre criza din Ucraina

Intalnirea dintre presedintele rus Vladimir Putin, cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande s-a incheiat dupa mai bine de 5 ore de negocieri, in acest moment neexistand o informare privind un eventual acord, noteaza Reuters.

Putin: Rusia nu intentioneaza sa faca razboi cu nimeni

Rusia nu intentioneaza sa faca razboi cu nimeni, a declarat presedintele rus Vladimir Putin, a doua zi dupa discutiile cu omologul sau francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel, care au obtinut acordul sau pentru un proiect de plan de pace in Ucraina, relateaza France-Presse.

Putin ca se poarta ca un tiran in cazul Ucrainei. Cine a facut aceasta afirmatie

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, l-a acuzat duminica pe presedintele rus, Vladimir Putin, ca se poarta ca un tiran de la jumatatea secolului XX in cazul Ucrainei, relateaza Sky News, informeaza Mediafax.

Ministrul britanic de Externe: Putin se poarta ca un tiran

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, l-a acuzat duminica pe presedintele rus, Vladimir Putin, ca se poarta ca un tiran de la jumatatea secolului XX in cazul Ucrainei, relateaza Mediafax. Hammond a.

Merkel: Putin nu va fi intimidat daca Ucraina primeste arme din alte tari

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat, in cadrul Conferintei pentru Securitate de la Munchen, ca presedintele rus Vladimir Putin nu va fi intimidat daca Ucraina primeste arme din alte tari, relateaza Daily Telegraph in editia electronica, citat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )