Libnet.ro
UNICEF

06:15

Putin ar putea ataca Statul Islamic, cu sau fara SUA

România Liberă România Liberă,
Putin ar putea ataca Statul Islamic, cu sau fara SUA

Vladimir Putin va lansa atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Siria si daca Statele Unite ii resping propunerea de a-si uni fortele, au declarat urse apropiate dosarului. continuă pe România Liberă

Putin se pregateste sa atace Statul Islamic in Siria, cu sau fara SUA

Vladimir Putin, hotarat sa consolideze singurul avanpost militar rus in O. Mijlociu, se pregateste sa lanseze unilateral atacuri aeriene impotriva Statului Islamic SI) in Siria, daca Statele Unite ii resping propunerea de a-si uni fortele, afirma doua.

Jihadistii din gruparea Statul Islamic a ucis noua barbati si un copil pentru ca ar fi fost homosexulali (VIDEO)

Jihadistii din gruparea Statul Islamic au lovit din nou. Teroristii au impuscat 9 barbati si un baiat de 15 ani pentru ca ar fi fost homosexuali, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului. intre.

Rebeli sirieni antrenati de americani sa lupte cu Statul Islamic au dezertat si s-au alaturat unei filiale Al Qaeda

O parte din Divizia 30, formata din rebeli sirieni antrenati de fortele americane pentru a lupta impotriva gruparii teroriste Statul Islamic ISIS), a dezertat imediat ce a reintrat in Siria si s-a alaturat filialei Al Qaeda, Jabhat Al-Nusra.

Dezertorii din Statul Islamic cred ca organizatia este corupta si prea violenta

Dezertorii din Statul Islamic SI) sunt de parere ca organizatia terorista este prea violenta si corupta si lupta prea des impotriva musulmanilor siiti, potrivit unui studiu in randul celor care au.

Perchezitii la Berlin. Recrutorii pentru Statul Islamic, in vizorul autoritatilor

In Berlin au avut loc perchezitii in opt locuri din oras, dintre care si sediul unei asociatii care gazduieste o moschee, in urma unor suspiciuni ca se incearca racolarea de combatanti pentru gruparea jihadista Statul Islamic SI) in Siria, a anuntat politia germana.

Ce spun dezertorii din Statul Islamic despre gruparea jihadista

Tot mai multi membri ai Statului Islamic SI) pleaca din organizatia extremista sunnita din cauza ca o considera prea violenta sau corupta sau pentru ca a luptat prea adesea impotriva musulmanilor siiti, potrivit unui studiu in randul dezertorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )