Libnet.ro
UNICEF

12:15

Putin a semnat un decret prin care strainii pot lupta in armata Rusiei

Adevărul Adevărul,
Putin a semnat un decret prin care strainii pot lupta in armata Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat saptamana trecuta un decret prin care luptatorii straini se pot inrola in armata Kremlinului, una dintre principalele conditii fiind sa vorbeasca limba rusa, informeaza site-ul Ukraine Today. continuă pe Adevărul

2015 este ultimul an in care mai pot fi absorbite fonduri europene din exercitiul financiar 2007-2013

2015 se poate transforma intr-un dezastru pentru tara noastra. Este ultimul an in care mai pot fi absorbite fonduri europene din exercitiul financiar 2007-2013 iar proiectele neterminate pot insemna bani dati.

Constantin: Regret necazurile prin care trece Voiculescu

Presedintele PC Daniel Constantin, regreta ca om, necazurile prin care trece Dan Voiculescu, deci nu va comenta sau interpreta niciodata remarcile subiective ale unui om aflat intr-o situatie dificila, potrivit unui articol publicat pe blogul sau.

The Economist: Bugeac, locul prin care Vladimir Putin vrea sa ajunga la granita Romaniei

Presedintele rus Vladimir Putin tinteste Romania. Moscova ar putea incerca sa creeze un coridor terestru care sa lege Rusia de tara noastra, trecand prin Crimeea si Odessa, scrie saptamanalul britanic The.

5 pacate care iti pot afecta grav sanatatea

Cu totii avem obiceiuri pe care nu le consideram daunatoare sanatatii. Si cu toate acestea sunt. Iata 5 pacate pe care multi dintre noi le fac si cum sa le ocolesti. Paharul de vorba Multi oameni nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )