Libnet.ro
UNICEF

16:45

Putin vrea un control mai strict pentru agentii straini si persoanele cu dubla cetatenie

B1 B1,
Putin vrea un control mai strict pentru agentii straini si persoanele cu dubla cetatenie

Rusia trebuie sa realizeze un control mai strict al celor care detin dubla cetatenie si asupra ONG-urilor care actioneaza ca agenti straini, spune Vladimir Putin. Masura e necesara pentru ca Rusia. continuă pe B1

Putin vrea un control mai strict pentru agentii straini.

Presedintele Vladimir Putin a declarat, joi, ca Rusia trebuie sa realizeze un control mai strict al celor care detin dubla cetatenie si asupra ONG-urilor care actioneaza ca agenti straini, pentru a-si proteja cetatenii de tendinte precum cele care au dus la revolutia din Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Oficial ucrainean: Ne asteptam la un atac enorm al Rusiei in Ucraina Referitor la revolutiile colorate numele dat de Rusia schimbarilor de putere si considerate de .

Ce a facut CUBA pentru a deveni mai atractiva pentru investitorii straini

Companiile straine care vor investi in Cuba vor fi scutite de impozitarea beneficiului timp de cel putin opt ani, potrivit detaliilor unei noi legi privind investitiile straine, publicata miercuri de presa.

Legi mai aspre pentru turistii bunastarii.

O comisie guvernamentala recomanda Germaniei sa depisteze turistii bunastarii din state UE aflati in cautarea unui loc de munca si muncitorii necalificati, sa-i expulzeze pe cei care comit fraude, relateaza site-ul Euractiv. Cresterea economica si rata scazuta a somajului din Germania reprezinta un adevarat magnet pentru cetateni UE care beneficiaza de libertatea de miscare in cadrul Uniunii Europene UE), in contextul in care industria duce nevoie de personal. Insa exista .

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )