Libnet.ro
UNICEF

21:30

Rabla 2013 a inceput. Vezi detalii!

Auto Ro Auto Ro,
Rabla 2013 a inceput. Vezi detalii!

Programul de innoire a parcului auto din Romania a demarat astazi, un sfert din cele 17. 000 de tichete destinate persoanelor fizice fiind distribuite colectorilor validati. continuă pe Auto Ro

Programul Rabla 2013: inscrierile persoanelor fizice si juridice se vor face de luni.

Inscrierea persoanelor fizice si juridice in Programul Rabla 2013 se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de vineri, a declarat pentru Mediafax presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), Adrian Gearap. Aproape 290 de colectori REMAT-uri) si peste 100 de dealeri auto s-au inscris anul acesta in Programul Rabla, listele cu cei validati urmand sa fie publicate pe site-ul AFM. Persoanele fizice se vor putea inscrie, de luni, la colectorii validati, in timp .

AFM a incheiat sesiunea de validare a colectorilor in Programul Rabla 2013

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) incheie, incepand de astazi, protocoalele cu colectorii validati in Programul Rabla 2013 si distribuirea tichetele valorice, informeaza un comunicat de presa.

Programul Rabla 2013: Inscrierile persoanelor fizice si juridice se vor face de luni

Inscrierea persoanelor fizice si juridice in Programul Rabla 2013 se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de vineri, a declarat pentru Mediafax presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), Adrian Gearap.

Rabla 2013: Administratia Fondului pentru Mediu va repartiza 17.000 de tichete numai pentru persoanele fizice

Administratia Fondului pentru Mediu anunta inchiderea sesiunii de validare a colectorilor in Programul Rabla 2013 si distribuirea tichetelor valorice pentru persoanele fizice. Lista operatorilor economici.

Start pentru Rabla 2013: persoanele fizice si juridice se pot inscrie de luni in program. Care sunt conditiile

Dupa saptamani bune de amanari, programul Rabla 2013 incepe luni. inscrierea persoanelor fizice si juridice in program se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de astazi, a anuntat Adrian Gearap, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM).

Start pentru RABLA 2013. Programul demareaza luni

Se da startul Programului RABLA. incepand de luni, 10 iunie, persoanele fizice si juridice se pot inscrie in acest program. Pentru 2013, au fost depuse din partea operatorilor economici autorizati sa.

Start pentru RABLA 2013. Lista actelor necesare pentru inscrierea in program

Se da startul Programului RABLA. incepand de luni, persoanele fizice si juridice se pot inscrie in acest program. Tichetele vor fi distribuite colectorilor incepand de vineri, a declarat presedintele.

Subiectele Zilei: Viitura de pe Dunare intra in Romania. Veriga slaba din planul de urgenta anti-inundatii; Prima etapa a programului Rabla 2013 incepe astazi; Componenta, schimbata de azi, a Curtii Constitutionale va reusi sa mentina regulile statului d

Portul Constanta, groapa de gunoi a Europei?Pe nava Flaminia, care se afla in acest moment in portul Constanta, s-ar afla circa 3. 000 de tone. DW: Cum devii german. Din 2005, imigrantilor li se ofera cursuri sperciale de integrare. Pot astfel de programe duce la rezultatul scontat? Un film.

BACALAUREAT 2013 A inceput Bac-ul. Sfaturile profesorilorpentru proba orala la Romana

Examenul de Bacalaureat a inceput astazi cu proba orala la Limba si Literatura Romana. Peste 180. 000 de candidati intra, de astazi, in examenul de Bacalaureat, care debuteaza cu proba de Evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )