Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rachete lansate de Rusia catre Siria au cazut in Iran

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rachete lansate de Rusia catre Siria au cazut in Iran

ACTUALIZARE 11:20 Franta a efectuat al doilea atac aerian in Siria Franta a efectuat in noaptea de joi spre vineri un al doilea atac aerian impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI) in Siria, a anuntat ministrul apararii francez Jean-Yves Le Drian, informeaza Reuters si AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Rachete lansate de Rusia catre Siria au cazut in Iran. Rusia dezminte informatiile

O serie de rachete de croaziera lansate de pe o nava rusa, care viizau obiective in Siria, s-au prabusit in Iran, au declarat doi oficiali americani pentru CNN.

Oficiali americani: rachete lansate de Rusia din Marea Caspica s-au prabusit in Iran. Kremlinul neaga informatia

Cel putin patru rachete de croaziera lansate de Rusia catre Siria dinspre Marea Caspica au aterizat in Iran, cauzand posibile victime, au relatat doi oficiali americani sub protectia anonimatului pentru CNN joi seara. Kremlinul a negat informatia, precizand ca toate rachetele lansate in Siria pana in acest moment si-au atins tinta.

Oficiali americani: rachete lansate de Rusia din Marea Caspica s-au prabusit in Iran

Cel putin patru rachete de croaziera lansate de Rusia catre Siria dinspre Marea Caspica au aterizat in Iran, cauzand posibile victime, au relatat doi oficiali americani sub conditia anonimitatii pentru CNN joi seara.

Rachete rusesti trase inspre Siria s-au prabusit in Iran, afirma oficiali americani/ Rusia dezminte

Un numar de rachete de croaziera lansate de pe un crucisator rusesc, ce vizau tinte din Siria, s-au prabusit in Iran, au declarat joi, pentru CNN, doi oficiali americani. UPDATE 3: Armata rusa dezminte prabusirea in Iran a patru rachete ce vizau SiriaUPDATE 2: Patru rachete au cazut ieri in Iran, a declarat joi un oficial american si pentru AFP, confirmand informatia transmisa de CNN.

Secretarul american al Apararii: SUA nu vor coopera cu Rusia in Siria

Ashton Carter, secretarul american al Apararii, a declarat, miercuri, la Roma, ca Statele Unite nu vor coopera militar cu Rusia in Siria, deoarece strategia Moscovei este tragic eronata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )