Libnet.ro
UNICEF

13:31

Radoi, aproape de preluarea unui club din Liga 1

Online Sport Online Sport,
Radoi, aproape de preluarea unui club din Liga 1

Mirel Radoi a fost prezent, duminica, in tribuna oficiala la meciul dintre Juventus Bucuresti si Gaz Metan Medias, dupa care a anuntat iminenta preluare a clubului din cartierul Colentina. continuă pe Online Sport

CFR Cluj si FCSB au remizat in derby-ul etapei din Liga 1

Duelul primelor doua clasate din Liga 1, CFR Cluj si FCSB, s-a terminat cu o remiza 1-1 Pe stadionul Constantin Radulescu din Cluj, gazdele au fost cele care au marcat primele in minutul 45.

Mihai Bendeac, la un pas de bataie cu Tamas, intr-un club din Bucuresti: Eram beti amandoi, au intervenit bodyguarzii

Fotbalistul Gabi Tamas, poreclit si imbaTa-m-as, dupa multele scandaluri in care a fost implicat, s-a dat din nou in spectacol. Tamas l-a abordat pe Mihai Bendeac intr-un.

Un fost jucator roman din Liga 1 a murit dupa ce a fost ciupit de o insecta (FOTO)

Tragedie in sportul romanesc. Fostul mijlocas Gabriel Simionov a incetat din viata la varsta de 62 de ani. Fostul jucator de la Poli Iasi a fost muscat de o insecta si a intrat.

VIDEO O catelusa si-a asteptat ore in sir stapanul in fata unui spital din Iasi

O catelusa si-a asteptat ore in sir stapanul in fata Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Sf. Spiridon, din Iasi, cat acestea a fost tratat de medici, scrie iasitvlife. ro. Personalul medical a fost atat de impresionat de perseverenta animalului incat l-au lasat cateva minute sa-si vada stapanul. Momentul revederii a fost unul emtionant.

O catelusa si-a asteptat stapanul ore in sir la usile unui spital din Iasi. Gestul ei a impresionat pe toata lumea -VIDEO

O catelusa a uimit intreg personalul de la la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, dar si pacientii, care au ramas impresionati de devotamentul animalului. Potrivit Dc News, un cadru medical a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )