Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Albot se califica in turul trei la Australian Open, dupa inca o victorie senzationala

Adevărul Adevărul,
Radu Albot se califica in turul trei la Australian Open, dupa inca o victorie senzationala

Tenismenul moldovean Radu Albot a obtinut a doua victorie de senzatie la turneul de Mare Slem, Australian Open. Dupa ce l-a eliminat pe numarul 13 mondial, spaniolul Roberto Bautista-Agut, jucatorul de 31 de ani a trecut si de australianul OConnell Christopher, locul 121 ATP, scor 6-2, 7-5, 7-6. Partida a durat 2 ore si 22 de minute, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Moldoveanul Radu Albot a reusit o mare surpriza la Australian Open

Radu Albot locul 85 ATP) a reusit una dintre marile surprize de pana acum de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open, jucatorul din Moldova reusind sa-l invinga pe Roberto Bautista Agut.

Adversara de foc pentru Sorana Cirstea in turul II de la Australian Open. Dupa ce a castigat duelul 100% romanesc din primul tur, ea va intalni o dubla castigatoare de Grand Slam

Sorana Cirstea, locul 72 mondial in tenisul feminin, are o misiunecomplicata in turul al II-lea de la Australian Open 2021, unde o va intalni pe Petra Kvitova 9 WTA). Duelul de foc va avea loc miercuri, la.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi dupa ce a castigat duelul romanesc cu Patricia Tig

Sorana Cirstea este in turul doi de la Australian Open dupa ce a castigat fara nicio emotie, scor 6-2, 6-1, meciul disputat contra Patriciei Tig.

Halep, irezistibila: Simona e in turul III de la Australian Open, dupa un meci pe viata si pe moarte

Condusa cu 2-5 in decisiv de australianca Ajla Tomljanovici 72 WTA), constanteanca de 29 de ani a izbutit o revenire de poveste pentru a obtine calificarea in urmatoarea faza.

Sofia Kenin, detintoarea trofeului, eliminata in turul al doilea al Australian Open

Americanca Sofia Kenin, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, detinatoarea trofeului, a fost eliminata in turul al doilea al Australian Open.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea al Australian Open. Romanca a invins-o pe jucatoarea Petra Kvitova

Sorana Cirstea s-a calificat miercuri, la Melbourne, in runda a treia a turneului Australian Open dupa o victorie de senzatie in fata jucatoarei de origine cehaPetra Kvitova, cu 6-4, 1-6,.

Sorana Cirstea, dupa victoria spectaculoasa cu Petra Kvitova: Am simtit ca pot sa o inving in turul III de la Australian Open, romanca da peste o finalista de Grand Slam

Sorana Cirstea, locul 68 mondial in tenisul feminin la ora actuala, a produs una dintre surprizele turului II de la Australian Open 2021, in noaptea de marti spre miercuri, cand a eliminat-ojucatoarea.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 3 al Australian Open

Sorana Cirstea, locul 68 WTA, s-a calificat in trul al treilea al Australian Open, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1, pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 8 WTA si cap de serie.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi - Ce spune despre viitoarea adversara

Simona Halep si-a facut usor meciul cu Lizette Cabrera, calificarea in turul doi de la Australian Open venind in doar 59 de minute 6-2, 6-1). Simona a vorbit despre debutul de la Melbourne, dar si despre viitoarea adversara, Ajla Tomljanovic.

Sorana Cirstea, in extaz: Interviu emotionant dupa o victorie fantastica la Australian Open

Cirstea e in turul III de la Australian Open dupa ce, anul trecut, a reusit un rezultat identic intr-un alt Grand Slam, la US Open.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )