Libnet.ro
UNICEF

05:00

Radu Banciu: Andreea Lambru este ceva intre Andreea Marin, inainte sa fie Banica, si Monica Dascalu

B1 B1,
Radu Banciu: Andreea Lambru este ceva intre Andreea Marin, inainte sa fie Banica, si Monica Dascalu

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, scandalul sexual in care ar fi implicata noua secretara generala adjuncta a Guvernului, Andreea Lambru. continuă pe B1

Dan Mihalache, despre presupusul scandal sexual in care ar fi implicata Andreea Lambru si canapeaua lui Crin Antonescu: E vorba de cu totul altcineva, mai cautati pe goagal

Dan Mihalache a afirmat marti ca presupusul scandal sexual in care ar fi fost implicata succesoarea sa la SGG, liberala Ioana Andreea Lambru, este o inscenare. Intrebat de un realizator B1Tv daca in inregistrarea audio facuta publica de Romania TV e vorba despre Andreea Lambru, care ar fi facut sex pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu, Mihalache a spus ca e vorba de cu totul altcineva, cautati pe goagal. Reamintim ca Mihalache a fost demis marti de premierul Victor Ponta din postul de secretar general adjunct al Guvernului.

Dan Mihalache, despre presupusul scandal sexual in care ar fi implicata Andreea Lambru: E ...

Dan Mihalache a afirmat marti ca presupusul scandal sexual in care ar fi fost implicata succesoarea sa la SGG, liberala Ioana Andreea Lambru, este o inscenare. Intrebat de un realizator B1Tv daca in inregistrarea audio facuta publica de Romania TV e vorba despre Andreea Lambru, care ar fi facut sex pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu, Mihalache a spus ca e vorba de cu totul altcineva, cautati pe goagal, potrivit HotNews. ro. Mihalache a fost demis marti de premierul Victor Ponta din .

Andreea Lambru, fosta sefa de cabinet a lui Radu Stroe, il inlocuieste pe Dan Mihalache in functia de secretar general adjunct al Guvernului. Cum a ajuns la 27 de ani atat de sus si care este traseul ei politic?

Andreea Ioana Lambru, succesoarea lui Dan Mihalache in functia de secretar general adjunct al Guvernului, are 27 de ani, a fost director de cabinet al lui Radu Stroe, este secretar general adjunct al PNL si director comercial la Sucursala de Administrare si Intretinere a Fondului Imobiliar a RA-APPS, potrivit Mediafax. Lambru s-a nascut la 12 aprilie 1985 si a absolvit, in 2008, Universitatea Romano - Americana, Facultatea de Economie Generala. Potrivit surselor HotNews. ro, Andreea Lambru a fost adusa in PNL de avocatul Mihai Balasescu de la sectorul 1 iar ascensiunea ei inceput inca din 2009, cand a fost pusa pe lista de candidati la europarlamentare pe loc neeligibil iar in 2011 a fost numita secretar general adjunct al PNL. Vezi aici CV-ul Andreei Lambru postat pe bestjobs, semnalat de cititorii HotNews. ro.

Andreea Lambru, fosta sefa de cabinet a lui Radu Stroe, il inlocuieste pe Dan Mihalache in functia de secretar general adjunct al Guvernului. Cum a ajuns la 27 atat de sus si care este traseul ei politic?

Andreea Ioana Lambru, succesoarea lui Dan Mihalache in functia de secretar general adjunct al Guvernului, are 27 de ani, a fost director de cabinet al lui Radu Stroe, este secretar general adjunct al PNL si director comercial la Sucursala de Administrare si Intretinere a Fondului Imobiliar a RA-APPS, potrivit Mediafax. Lambru s-a nascut la 12 aprilie 1985 si a absolvit, in 2008, Universitatea Romano - Americana, Facultatea de Economie Generala. Potrivit surselor HotNews. ro, Andreea Lambru a fost adusa in PNL de avocatul Mihai Balasescu de la sectorul 1 iar ascensiunea ei inceput inca din 2009, cand a fost pusa pe lista de candidati la europarlamentare pe loc neeligibil iar in 2011 a fost numita secretar general adjunct al PNL.

Ponta despre Andreea Lambru si presupusul scandal sexual: Societatea romaneasca este inca ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu cunoaste detalii legate de moralitatea noului secretar general adjunct al Guvernului, Andreea Lambru, si ca nici nu este interesat de cancanuri, mai ales cele legate de doamne, apreciind ca societatea este inca extrem de retrograda, potrivit Mediafax. Intrebat de jurnalisti daca are cunostinta de problemele din trecut ale noului secretar general adjunct al Guvernului, premierul a raspuns ca nu cunoaste Agentia Nationala de Moralitate. Nu sunt .

Cine este Andreea Lambru, inlocuitoarea lui Dan Mihalache in Guvern si ce legatura are cu canapeaua lui Crin Antonescu

Nici bine nu i-a luat locul Andreea Lambru fostului secretar general adjunct al Guvenrului, Dan Mihalache, ca au si iesit la iveala informatii despre cum a ajuns tanara, in varsta de 27 de ani, sa.

Radu Banciu: Iurie Darie a scapat de rubrica mortul zilei. A murit intre doua emisiuni

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre moartea actorului Iurie Darie, care a fost inmormantat duminica cu onoruri militare in Cimitirul.

Radu Banciu: Ce nu poate USL manipula, vine zambetul lui Dragnea in ajutor, cu dintii lui din 2 in 4

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, care sunt secretele cu care reusesc USL-istii sa cumpere voturi de alegeri. Pe langa hazard sau saci cu.

Andreea Lambru, fost director la cabinetul lui Radu Stroe, a fost numita succesoarea lui Dan Mihalache la Guvern

Andreea Ioana Lambru, secretar general adjunct al PNL, a fost numita succesoarea lui Dan Mihalache in functia de secretar general adjunct al Guvernului. in varsta de 27 de ani, Lambru a fost director de.

Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului la 27 de ani

Andreea Ioana Lambru, succesoarea lui Dan Mihalache in functia de secretar general adjunct al Guvernului, are 27 de ani, a fost director de cabinet al lui Radu Stroe, este secretar general adjunct al PNL si director comercial la Sucursala de.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )