Libnet.ro
UNICEF

14:00

Radu Banciu: Astazi, in PSD, se vorbeste despre Victor Ponta ca despre un gunoi. Oare nu asta va fi si soarta lui Liviu Dragnea la un moment dat?

B1 B1,
Radu Banciu: Astazi, in PSD, se vorbeste despre Victor Ponta ca despre un gunoi. Oare nu asta va fi si soarta lui Liviu Dragnea la un moment dat?

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca, un sondaj intern al PSD ar arata ca Liviu Dragnea a ajuns la 15% in timp ce PSD se mentine la cota de. continuă pe B1

Anunt dupa BPN-ul PSD: Sorin Grindeanu, Victor Ponta si Catalin Ivan nu mai sunt membri ai partidului (VIDEO)

Luni a avut loc primul Birou Permament National al PSD din ultimele 10 luni. La aceasta sedinta nu a participa Liviu Dragnea, care este in vacanta in Grecia, ci a fost condus de secretarul general al pa.

Victor Ponta: Stiu foarte multe lucruri despre Liviu Dragnea. Ce ii reproseaza fostul premier liderului PSD in cazul Hidroelectrica

Invitat in emisiunea Subiectiv de la Antena 3, Victor Ponta a dezvaluit ca stie foarte multe lucruri despre liderul PSD, Liviu Dragnea, dar nu vrea sa le dezvaluie. Stiu o multime de lucruri despre.

Victor Ponta, despre PLANURILE sale politice. Decizia INCREDIBILA pe care a luat-o

Victor Ponta a vorbit despre viitorul sau in viata politica. Dupa ce a fost exclus din PSD, fostul premier spune se gandeste ca de la toamna sa ia in considerare infiintarea unui partid no.

Radu Banciu, extrem de critic la adresa lui Iohannis: O starpitura politica (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu scrisoare publica a profesorului Ioan Sabau Pop care critica faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu si-a facut timp in.

Victor Ponta: Eu cred ca la un moment dat Mihai Tudose va prelua conducerea PSD. / PSD tebuie sa se schimbe. Parca suntem toti Consiliul Judetean Teleorman

Fostul premier social-democrat Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca, in opinia sa, actualul prim-ministru, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD, la un moment dat, potrivit Agerpres. PSD trebuia sa se schimbe. Parca suntem toti Consiliul Judetean Teleorman, a adaugat Victor Ponta.

Neacsu: Victor Ponta si Catalin Ivan nu mai sunt membri PSD, nu se mai afla in baza de date; Grindeanu inca se regaseste in baza de date a partidului/ Ivan: Ii cer sa faca publica baza de date, cine stie cati am mai disparut?!

Secretarul general al PSD Marian Neacsu a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent National, ca deputatul Victor Ponta si europarlamentarul Catalin Ivan nu mai sunt membri PSD si nici nu se mai afla in baza de date a partidului. In ceea ce il priveste pe fostul premier Sorin Grindeanu, acesta, desi a fost exclus de Comitetul Executiv al PSD, inca se afla in baza de date, intrucat radierea se face de catre organizatia Timis din care face parte Grindeanu. Catalin Ivan a reactionat pe Facebook, afirmand ca are dovada ca era membru din 11 octombrie 2015, cand baza de date a fost trimisa de Neacsu la toate organizatiile pentru a vota pentru presedintele de partid.

Reactia premierului, dupa ce Victor Ponta a sustinut ca Mihai Tudose va prelua conducerea PSD: in niciun caz nu ma intereseaza asa ceva

Premierul Mihai Tudose a raspuns, luni, intrebarilor jurnalistilor privind speculatiile lansate de fostul premier Victor Ponta conform carora seful Executivului va prelua conducerea PSD.

Victor Ponta anunta ca vrea sa infiinteze un nou partid, cu oameni din PSD si din ALDE

Fostul presedinte PSD Victor Ponta, in prezent deputat independent, a anuntat, duminica seara. la postul Antena 3, ca se gandeste sa infiinteze un nou partid politic.

Victor Ponta: Eu cred ca la un moment dat Tudose va prelua conducerea PSD. Dragnea este un catastrofal numar unu

Victor Ponta, fost premier si fost presedinte al PSD, a declarat, duminica seara, ca el crede ca actualul prim-ministru, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD. Ponta a facut aceasta declaratie la postul Antena 3.

Victor Ponta, despre intalnirile la via lui Sebastian Ghita: Am fost in vie, cum am fost si la Dan Voiculescu! Ce tot imi reprosati?

Victor Ponta a povestit despre intalnirile pe care le-a avut la via lui Sebastian Ghita in cadrul unei emisiuni la Antena 3. Totusi, fostul premier a parut destul de deranjat atunci.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )