Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta: Eu cred ca la un moment dat Mihai Tudose va prelua conducerea PSD. / PSD tebuie sa se schimbe. Parca suntem toti Consiliul Judetean Teleorman

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Eu cred ca la un moment dat Mihai Tudose va prelua conducerea PSD. / PSD tebuie sa se schimbe. Parca suntem toti Consiliul Judetean Teleorman

Fostul premier social-democrat Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca, in opinia sa, actualul prim-ministru, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD, la un moment dat, potrivit Agerpres. PSD trebuia sa se schimbe. Parca suntem toti Consiliul Judetean Teleorman, a adaugat Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Reactia premierului, dupa ce Victor Ponta a sustinut ca Mihai Tudose va prelua conducerea PSD: in niciun caz nu ma intereseaza asa ceva

Premierul Mihai Tudose a raspuns, luni, intrebarilor jurnalistilor privind speculatiile lansate de fostul premier Victor Ponta conform carora seful Executivului va prelua conducerea PSD.

Victor Ponta: Eu cred ca la un moment dat Tudose va prelua conducerea PSD. Dragnea este un catastrofal numar unu

Victor Ponta, fost premier si fost presedinte al PSD, a declarat, duminica seara, ca el crede ca actualul prim-ministru, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD. Ponta a facut aceasta declaratie la postul Antena 3.

Ponta: Mihai Tudose va prelua sefia PSD. Este inevitabil

Fostul premier Victor Ponta a facut o dezvaluire inedita in emisiunea Subiectiv. Deputatul este convins ca Mihai Tudose va prelua sefia PSD. Totodata, Ponta a vorbit si despre scandalul in care este.

Mihai Tudose, intrebat despre preluarea conducerii PSD: In niciun caz nu ma intereseaza asa ceva

Premierul Mihai Tudose afirma ca nu este interesat de preluarea conducerii PSD, dupa ce a fost intrebat de ziaristi cum comenteaza afirmatiile facute de fostul premier social-democrat Victor Ponta, care spunea, in urma cu o zi, ca Tudose va prelua conducerea PSD, la un moment dat.

Mihai Tudose: L-am invins pe Victor Ponta

Prim-ministrul Mihai Tudose a participta la deschiderea Campionatelor Nationale de sah pentru echipe de juniori, competitie care are loc in perioada 22-29 iulie. Prezent la aceasta competitie, Mihai Tudose.

Mihai Tudose, ANUNT IMPORTANT despre preluarea sefiei PSD de la Dragnea (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a raspuns luni afirmatiilor facute de Victor Ponta cu o seara inainte care il dadeau pe seful executivului drept inlocuitorul lui Liviu Dragnea in fruntea.

Premierul Mihai Tudose: Nu ma intereseaza functia de presedinte al PSD

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca nu il intereseaza sa preia conducerea formatiunii, asa cum a insinuat fostul prim-ministru Victor.

Premierul Mihai Tudose, despre incasarile la bugetul de stat

Intrebat despre deficitul structural si ingrijorarea ca este in pericol ca legea salarizarii sa nu fie aplicata, premierul Mihai Tudose a dat asigurari ca nu se va intampla acest.

Victor Ponta, despre o noua construtie politica: Parerea mea este ca am un cuvant de spus in politica

Victor Ponta a declarat in emisiunea Subiectiv de la Antena 3 ca se gandeste deja la o contructie politica. Fostul premier a dat asigurari ca aceasta constructie nu se va face in interiorul.

De ce s-a suparat seful PSD pe premier: Mihai Tudose i-a suflat de sub nas DGPI lui Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost deranjat de faptul ca premierul Mihai Tudose l-a numit pe noul director al DGPI fara a astepta intrarea in vigoare a legii prin care seful institutiei sa fie numit de ministrul de Interne, Carmen Dan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )