Libnet.ro
UNICEF

07:15

Radu Banciu: Cand vom avea metroul Drumul Taberei - Universitate, il vom prinde si pe Ghita (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Cand vom avea metroul Drumul Taberei - Universitate, il vom prinde si pe Ghita (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre sansele ca institutiile statului sa-l prinda pe Sebastian Ghita.”Stati cat mai confortabil. continuă pe B1

Una alba, alta neagra. Metroul din Drumul Taberei a fostamanat, din nou

O noua amanare pentru metroul din Drumul Taberei. Acesta vafi finalizat abia la sfarsitul primului semestru al anului viitor, a anuntatministrul Transporturilor, dupa ce vineri dimineata a deschis cu fast pentrucalatori doua noi statii de metrou, pe Magistrala 4.

O noua amanare la metroul din Drumul Taberei. Cand spune ministrul Transporturilor ca va fi gata

Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei Raul Doamnei - Eroilor) va fi finalizata abia la sfarsitul primului semestru al anului viitor, a declarat vineri ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, termenul.

Ministrul Transporturilor a anuntat o noua amanare la metroul din Drumul Taberei

Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei Raul Doamnei - Eroilor) va fi finalizata abia la sfarsitul primului semestru al anului viitor, a declarat, vineri, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Termenul este astfel devansat cu mai bine de jumatate.

Un barbat a murit dupa ce s-a lovit de un stalp cu o bicicleta cu motor, in cartierul Drumul Taberei din Capitala

Un barbat de 44 de ani a murit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce s-a lovit de un stalp cu bicicleta cu motor pe care o conducea, in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti.

Radu Banciu, dupa modificarea codului penal in Coreea de Nord: Cetatenii romani nu mai pot asculta Mirabela Dauer sau Carmen Radulescu sau Dan Spataru (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre modificarea codului penal in Coreea de Nord pentru ca persoanele care sunt prin urmarind filme straine sau ascultand.

Unspe metri, cu Radu Banciu si Dan Bara: FCSB - Dinamo, meciul marilor orgolii (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de vineri a emisiunii ”Unspe metri” despre reintoarcerea campionatului intern si despre consecintele unui nou Steaua - Dinamo, transformat,.

Unspe metri, cu Radu Banciu si Dan Bara: Steaua lui Gigi s-a topit in FCSB (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de joi a emisiunii ”Unspe metri” despre faptul ca Steaua a devenit oficial FCSB.  Dan Bara sustine ca disparitia Stelei ar aduce.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )