Libnet.ro
UNICEF

07:00

Radu Banciu, dupa modificarea codului penal in Coreea de Nord: Cetatenii romani nu mai pot asculta Mirabela Dauer sau Carmen Radulescu sau Dan Spataru (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa modificarea codului penal in Coreea de Nord: Cetatenii romani nu mai pot asculta Mirabela Dauer sau Carmen Radulescu sau Dan Spataru (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre modificarea codului penal in Coreea de Nord pentru ca persoanele care sunt prin urmarind filme straine sau ascultand. continuă pe B1

Radu Banciu: Cand vom avea metroul Drumul Taberei - Universitate, il vom prinde si pe Ghita (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre sansele ca institutiile statului sa-l prinda pe Sebastian Ghita.”Stati cat mai confortabil.

Unspe metri, cu Radu Banciu si Dan Bara: FCSB - Dinamo, meciul marilor orgolii (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de vineri a emisiunii ”Unspe metri” despre reintoarcerea campionatului intern si despre consecintele unui nou Steaua - Dinamo, transformat,.

Unspe metri, cu Radu Banciu si Dan Bara: Steaua lui Gigi s-a topit in FCSB (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de joi a emisiunii ”Unspe metri” despre faptul ca Steaua a devenit oficial FCSB.  Dan Bara sustine ca disparitia Stelei ar aduce.

Guvernul pregateste modificarea definitiei abuzului in serviciu: Marti va fi gata un nou proiect de modificare Codului Penal si a Codului de Procedura Penala

Ordonanta de urgenta numarul 13/2017 care prevederea modificarea codurilor penale, in special privind infractiunea de abuz in serviciu, a dus la proteste de amploare in Piata Victoriei in lu.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )