Libnet.ro
UNICEF

14:45

Radu Banciu, catre Marian Oprisan: Nici in panzele nu o sa iti justifici averea (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, catre Marian Oprisan: Nici in panzele nu o sa iti justifici averea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, supararea lui Marian Oprisan pentru ca trebuie sa isi declare averea in transparenta publica. Interesanta declaratia lui. continuă pe B1

Baronul Marian Oprisan, suparat ca trebuie sa isi publice declaratia de avere: Poate cineva are doua tablouase? E frumos sa-i dea cineva in cap cand afla ca are Rembrandturi?

Baronul PSD de Vrancea Marian Oprisan a criticat Agentia Nationala de Integritate pentru ca a introdus ca practica publicarea declaratiilor de avere, sustinand ca e exagerat ca orice persoana sa poata sa.

Fiica baronului Marian Oprisan, viata de lux la Londra: Cum arata Madalina si cu ce se ocupa (FOTO)

Marian Oprisan, baronul de Vrancea, si-a asigurat fiica. Madalina Oprisan a terminat Facultatea de Drept din Bucuresti, in 2014, iar acum traieste la Londra. Tanara nu profeseaza ca avocat, ci este, .

Radu Banciu: Cum ar fi sa candideze pentru sefia PSD Viorica Dancila si Cati Andronescu, iar Lia Olguta Vasilescu sa arbitreze?(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia din PSD, in comntextul in care social-democratii isi vor alege un nou lider la congresul din 29 iunie si, in.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )