Libnet.ro
UNICEF

15:45

Radu Banciu: Dan Voiculescu se lauda ca a facut ceva bun pentru tara - Radio Romantic. Numai Basescu n-are radio (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Dan Voiculescu se lauda ca a facut ceva bun pentru tara - Radio Romantic. Numai Basescu n-are radio (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, cea mai recenta postare de pe blogul lui Dan Voiculescu, unde fondatorul trustului Intact scrie ca in penitenciar asculta cu mare placere Radio Romantic, post care. continuă pe B1

Radu Banciu: in clasa politica nu exista om care sa nu poata fi acuzat de ceva

Jurnalistul Radu Banciu considera ca in clasa politica nu exista nicio persoana care sa nu poata fi acuzata de ceva, aratand ca cei care au mai multe case, terenuri si masini in declaratiile de avere.

Cadoul Antenei 3 de ziua lui Dan Voiculescu: Un sondaj ca a fost proces politic, o dedicatie de la Mircea Badea pe FB, omagii din NY de la Gadea si Ursu plus o sesiune de urari de bine de la cetateni

Antena 3 a omagiat, mieruri, ziua de nastere a fondatorului trustului Intact, Dan Voiculescu 68), condamnat la zece ani de inchisoare pentru coruptie in dosarul ICA, transmitandu-i pe toate caile posibile sustinerea. Mircea Badea a postat pe Facebook mesajul ca niciunul dintre cei din fotografie nu lasa camarazi in urma si ca vom fi curand impreuna! Intr-un fel sau altul. In cadrul emisiunii Sinteza Zilei de joi seara, Radu Tudor a prezentat un sondaj Sociopol, potrivit caruia 82% dintre romani ar fi de parere ca procesul lui Voiculescu a fost unul politic.

Radu Banciu: Blestemul lui Tariceanu este sa aiba numai fii, dar acest lucru se poate intoarce impotriva noastra

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat duminica seara, in emisiunea sa de pe B1 TV, ca blestemul lui Calin Popescu Tariceanu este sa aiba numai fii, apreciind ca acest lucru se poate intoarce impotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2304 seconds )