Libnet.ro
UNICEF

17:45

Radu Banciu: Dancila ar putea ajunge sa controleze doua butoane gigantice ale societatii. Ea, care nu se descurca nici cu alfabetul limbii romane (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Dancila ar putea ajunge sa controleze doua butoane gigantice ale societatii. Ea, care nu se descurca nici cu alfabetul limbii romane (VIDEO)

Radu Banciu a analizat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu ultimele informatii despre negocierile din PSD, inaintea sedintei cruciale a CEx de vineri. Liviu Dragnea pune presiune pe Viorica. continuă pe B1

Radu Banciu: Dragnea va iesi din istorie ca omul care n-a avut niciun pic de bun simt. E cel mai mare tartor din 90 incoace. Nimeni n-a fost atat de dictator ca el (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre conflictul din PSD si cine i-ar putea urma lui Liviu Dragnea la conducerea partidului. Pasul in spate pe care Liviu Dragnea.

Radu Banciu, despre referendum: Ce-i tampenia asta? Fiecare face ce vrea! / Dragnea si-a luat pe una cu 30 de ani mai tanara, i se rupe lui de familia traditionala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre referendumul privind familia traditionala. Referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc de-a lungul a doua zile, sa.

Radu Banciu: Numarul celor care nu vor merge la vot in alegeri va fi mai mare ca niciodata (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu felul in care arata opozitia in Romania, afirmand ca in acest moment niciun partid nu merita sa fie votat. in partea.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )