Libnet.ro
UNICEF

13:01

Radu Banciu: Deputatii vor sa le interzica jurnalistilor sa filmeze votul secret cu bile. Astia sunt cu totii dispusi sa comita orice frauda posibila. Cand esti politician nu respecti nimic (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Deputatii vor sa le interzica jurnalistilor sa filmeze votul secret cu bile. Astia sunt cu totii dispusi sa comita orice frauda posibila. Cand esti politician nu respecti nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre hotararea deputatilor de a le interzice jurnalistilor sa mai filmeze votul secret cu bile deoarece camerele ar. continuă pe B1

Deputatii vor sa interzica jurnalistilor sa filmeze votul secret cu bile deoarece camerele ar impieta secretul votului

Deputatii vor sa interzica jurnalistilor sa mai filmeze votul secret cu bile deoarece camerele ar impieta secretul votului. Astfel, in sedinta Biroului Permanent de luni se va lua in discutie mo.

UPDATE. Deputatii vor sa interzica filmarea votului cu bile. Liberalii au anuntat ca se opun

Deputatii vor sa interzica jurnalistilor sa filmeze votul secret cu bile, urmand ca in sedinta Biroului Permanent de luni sa se ia in discutie modificarea articolului din Regulament referitor la accesul presei in sala de plen, potrivit stenogramei BP, citata de Mediafax. Discutiile consemnate in stenograma Biroului Permanent au avut loc miercuri, ora 15. 00, dupa ce plenul Camerei a respins cererile DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Sebastian Ghita. Votul a fost secret cu bile, potrivit Regulamentului.

Deputatii vor sa interzica filmarea votului cu bile. Biroul Permanent discuta luni modificarea Regulamentului

Deputatii vor sa interzica jurnalistilor sa filmeze votul secret cu bile, urmand ca in sedinta Biroului Permanent de luni sa se ia in discutie modificarea articolului din Regulament referitor la accesul presei in sala de plen, potrivit stenogramei BP,.

STENOGRAME O noua incercare a Parlamentului de a ingradi presa. PSD vrea sa-i opreasca pe jurnalisti sa mai filmeze votul deputatilor

La solicitarea PSD, conducerea Camerei Deputatilor va modifica Regulamentul pentru a-i opri pe jurnalisti sa mai filmeze votul in cazurile de ridicare a imunitatii. Potrivit stenogramelor din ultima sedinta a Biroului Permanent, deputatii se gandesc chiar sa interzica de tot accesul presei in plenul Camerei Deputatilor. Luni se va lua o decizie cu privire la propunerea PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )