Libnet.ro
UNICEF

22:30

Radu Banciu, despre accidentele din Romania: Mai invatam putina geografie. Important e sa fim mandri ca suntem romani (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre accidentele din Romania: Mai invatam putina geografie. Important e sa fim mandri ca suntem romani (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, marti seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, ca exista un lucru bun in urma accidentelor din Romania, si anume ca oamenii mai invata astfel putina geografie. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Guvernul Ponta 4: PSD-ul mai da un strat de piele jos de pe el si continua cam in aceeasi alcatuire (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat duminica seara componenta Guvernului Ponta 4 care a primit sprijinul grupurilor parlamentare. Ministri fac parte din coalitia de guvernare, asa ca deocamdata nu s-a schimbat.

Radu Banciu, despre accidentul aviatic din Constanta: Tot ce zboara in aceasta tara este totalmente nesigur (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, luni seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre prabusirea elicopteruluiSMURD in laculSiutghiol dinMamaia,.

Sondaj despre tinerii din Romania: 50% dintre cei de peste 18 ani stau cu parintii, aproape 40% isi doresc sa emigreze si unul din doi vrea restrangerea drepturilor la avort

Cele mai mari probleme ale Romaniei sunt coruptia, saracia si lipsa locurilor de munca, sunt de parere tinerii cu varste intre 15 si 29 de ani. Un sondaj realizat de CURSpentru Fundatia Friedrich Ebert -.

Simona Halep, locul 1 in cautarile Google din Romania

Simona Halep a fost in anul 2014 cel mai cautat termen pe reteaua Google din Romania, a anuntat marti motorul de cautare american.

Mircea Badea: Eu, cetatean platitor de taxe, astept de la justitia din Romania, care este libera si competenta, niste condamnari

Mircea Badea a declarat, in pasa emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, ca asteapta de la justitia din Romania, care este libera si competenta condamnari si rezultate concrete, facand referire la.

Singurul drum national de pamant din Romania nu va fi asfaltat nici in 2015

Autoritatile au hotarat ca DN 24 Radauti-Manoleasa, singurul drum national de pamant din Romania, sa nu fie asfaltat nici anul viitor. Bani au fost alocati doar pentru expertize, nu si pentru studiul de.

Ne paste o cometa! Hoinarul spatial va fi vizibil din Romania din noaptea de 20 decembrie pana in martie 2015

Cometa C/2014 Q2 Lovejoy va fi vizibila din Romania incepand din noaptea de 20 decembrie pana in martie 2015, informeaza Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu. Cometa C/2014 Q2 Lovejoy a fost descoperi.

(P) garantii.gothaer.ro: Prima platforma online dedicata vanzarii asigurarilor de garantie de participare la licitatie din Romania

In luna noiembrie, Gothaer Asigurari Reasigurari a lansat platforma garantii. gothaer. ro , prin care companiile care participa la proceduri de achizitie publica din Romania isi pot achizitiona online garantia de participare la licitatie;.

Propunerea Ungariei la Oscar, in cinematografele din Romania

Filmul Orasul cainilor/ White God, castigatorul marelui premiu al sectiunii Un Certain Regard la Festivalul de la Cannes 2014 si propunerea Ungariei la premiile Oscar 2015, va avea premiera in cinematografele din Romania, in 20 februarie,relateaza Mediafax.

Spania: O tabara de romi din Romania, amplasata in centrul Madridului, a fost demolata

O tabara de 69 de romi proveniti din Romania, care era amplasata in centrul Madridului, la cateva sute de metri de cladirea Guvernului spaniol, a fost demolata de autoritati. Federatia Asociatiilor de .

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )