Libnet.ro
UNICEF

09:00

Radu Banciu, despre accidentul aviatic din Franta : Sunt aproape convins ca nicio ancheta a pamantului nu va putea sa stabileasca ce s-a intamplat (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre accidentul aviatic din Franta : Sunt aproape convins ca nicio ancheta a pamantului nu va putea sa stabileasca ce s-a intamplat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre prabusirea avionului Airbus A 320 in Franta, care avea la bord 150 de persoane. Banciu este de parere ca nicio ancheta nu va reu. continuă pe B1

Lucian Mandruta, despre accidentul aviatic din Franta: La 40.000 de metri altitudine poti sa faci o multime de erori de pilotaj si sa scapi (VIDEO)

Jurnalistul Lucian Mandruta este de parere ca in cazul accidentului aviatic din Franta nu a fost vorba despre o greseala de pilotaj. intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, acesta a declarat ca.

Oficiali germani, despre accidentul aviatic din Franta: Nu exista dovezi de terorism. Guvenul francez: Toate pistele vor fi explorate

Oficialitatile germane sustin, potrivit agentiei DPA, ca nu exista indicii privind un posibil act terorist in caazul prabusirii avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, in sudul Frantei. Pe de alta.

Iohannis, pe Facebook: Am aflat cu profunda tristete de accidentul aviatic din Franta. Ponta, pe Twitter: Socat de teribila veste a accidentului (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca a aflat cu profunda tristete de accidentul aviatic produs in sudul Frantei, exprimandu-si totodata solidaritatea fata de.

MAE: Printre victimele accidentului aviatic din Franta nu se afla cetateni romani

Printre victimele accidentului aviatic din Franta nu se afla cetateni romani, a anuntat ministerul roman al Afacerilor Externe, citat de B1 TV. Potrivit cotidianului spaniol El Mundo, printre victime se afla cel.

Radu Banciu: Dan Sova si Darius Valcov sunt mitraliati la pachet, cum au fost si sotii Ceausescu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca mercuri se va vota in parlament asupra cererilor DNA in cazurile lui Dan Sova si Darius Valcov. Se pare ca Darius.

Celula de criza la MAE dupa accidentul aviatic din sudul Frantei. Autoritatile romane verifica cetateniile pasagerilor zborului 4U9525

Misiunile diplomatice romane din Spania, Franta si Germania au initiat demersuri in regim de urgenta pe langa autoritatile acestor tari pentru a verifica daca pe lista de pasageri a avionului Germanwings,.

Celula de criza la MAE dupa incidentul aviatic din Franta: Autoritatile romane verifica cetateniile pasagerilor zborului 4U9525

Ministerul Afacerilor Externe s-a autosesizat cu privire la incidentul aviatic survenit in Franta, in cursul acestei zile. Misiunile diplomatice romane din Spania, Franta si Germania au initiat demersuri in.

Lufthansa, despre tragedia aviatica din Franta: in acest stadiu, consideram ca este vorba de un accident. Orice alta ipoteza ar fi o speculatie

Reprezentantii Lufthansa sustin ca in acest stadiu prabusirea avionului Airbus de tip A320, avand la bord 150 de persoane, este considerata un accident si orice alta teorie ar fi o speculatie, informeaza.

Radu Banciu: Inculpatul Marian Vanghelie este student (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de duminica seara, faptul ca Marian Vanghelie vrea sa ceara procurorilor schimbarea masurii arestului preventiv. Oricat ar fi de fericit in puscarie, edilul sectorului 5.

Adrian Nastase, internat la un spital din Franta

Adrian Nastase a fost internat intr-o clinica din Franta, pentru un control medical. De mai mult timp, facusem o rezervare la o clinica din Franta, pentru o ratiune medicala a scris pe blogul sau fostul.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )