Libnet.ro
UNICEF

10:31

Radu Banciu, despre posibila frauda a liberalului Marian Petrache la locale: Sa nu va puna sfantul sa manipulati ca eu nu vreau sa ajung ca Dragnea! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre posibila frauda a liberalului Marian Petrache la locale: Sa nu va puna sfantul sa manipulati ca eu nu vreau sa ajung ca Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre dosarul sefului PNL Ilfov Marian Petrache, care este anchetat pentru frauda la alegerile liberale. Asta e un. continuă pe B1

Radu Banciu despre Brexit: Nu e mare diferenta intre votantul britanic si cel vasluian (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia britanicilor de a vota pentru iesirea din Uniunea Europeana si despre efectele deciziilor pe care le iau.

Radu Banciu, despre Brexit: Niciodata nu am fost mai aproape de o despartire a Angliei de Scotia decat acum (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia istorica a britanicilor luata prin referendumul de joi, anume iesirea Marii Britanii din Uniunea.

Marian Petrache va fi cercetat pentru o posibila frauda la alegerile locale: DNA a preluat dosarul de la IPJ Ilfov (VIDEO)

Liberalul Marian Petrache va fi anchetat de DNA. Presedintele PNL Ilfov a aparut intr-o inregistrare din timpul campaniei electorale, in care discuta despre mobilizarea oamenilor la vot. Dosarul.

Marian Petrache, seful PNL Ilfov, va fi cercetat de DNA dupa inregistrarile cu acesta privind mobilizarea alegatorilor la locale

Liberalul Marian Petrache va fi anchetat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru frauda la alegerile locale, dupa ce dosarul a fost declinat la DNA, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

Marian Petrache va fi anchetat de DNA cu privire la coruperea alegatorilor din Ilfov

Liderul PNL Marian Petrache va fi anchetat de procurorii anticoruptie, informeaza Digi24. Dosarul in care este anchetat pentru suspiciuni de corupere a alegatorilor la alegerile din 5 iunie va fi trimis la DNA, dupa ce IPJ Ilfov si-a declinat competenta in acest caz.

Liderul liberal Marian Petrache, anchetat de DNA pentru posibile fraude electorale

Liderul liberal Marian Petrache va fi cercetat de Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru posibile fraude la alegerile locale din 5 iunie, dupa ce politistii ilfoveni si-au declinat competenta in favoarea DNA, conform Digi 24.

Marian Petrache va ajunge in fata procurorilor DNA pentru coruperea alegatorilor

Politia Ilfov si-a declinat compententa in dosarul care il viza pe liderul PNL Marian Petrache pentru coruperea alegatorilor din 5 iunie, astfel ca acesta va fi cercetat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )