Libnet.ro
UNICEF

12:00

Radu Banciu, despre candidatura lui Kovesi: Daca ajunge acolo este o victorie pentru Romania, dar nu este chestiune de viata si de moarte (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre candidatura lui Kovesi: Daca ajunge acolo este o victorie pentru Romania, dar nu este chestiune de viata si de moarte (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu incrancenarea cu care romanii privesc toate evenimentele din jurul candidaturii lui Kovesi pentru functia de procuror-sef. continuă pe B1

Cristian Diaconescu, despre candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului european: n dauna Bucurestiului, sunt altii n lumea larga care sprijina candidatul Romniei

In dauna Bucurestiului, sunt altii in lumea larga care sprijina candidatul Romaniei. Nu iti e un pic rusine?, a descris Cristian Diaconescu audierea Codrutei Kovesi din comisia LIBE a Parlamentului European. Fostul ministru al Justitiei si de Externe Cristian Diaconescu a vorbit despre aceasta situatie spunand la Digi24 ca este aberanta.

Radu Banciu: Doamna Grapini s-a dus ca la pepeni sa mai ciordeasca unul. Interesul era sa fure pentru ca pe vremea doamnei Kovesi intrau toti la puscarie! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu incidentul umilitor in care a fost implicata Maria Grapini in Parlamentul European. Doamna Grapini s-a dus ca la pepeni sa mai ciordeasc.

Radu Banciu: O tara nu se guverneaza cu ulei, zahar, pensii si salarii (VIDEO)

Radu Banciu a criticat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu felul in care inteleg unii politicieni romani ca trebuie condusa tara. O tara, deja ii avertizez pe cei care vor ajunge la.

Radu Banciu: Liviu Dragnea este un antiroman. Este un afacerist de doi bani, un smecheras care incearca sa se plaseze in situatii cat mai confortabile (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre faptul ca, la Congresul UDMR de sambata s-a votat, cu unanimitate, o hotarare privind folosirea unor simboluri de catre.

De ras! Dragnea, intrebat despre victoria Codrutei Kovesi in Parlamentul European: I dont speak English

Liviu Dragnea a starnit amuzamentul jurnalistilor si critici vehemente in Parlament din partea opozitiei dupa ce a raspus I dont speak English unei jurnaliste straine care incerca sa obtina o reactie de la seful PSD despre faptul ca Laura Codruta Kovesi a devenit favorita pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Presedintele Camerei Deputatilor a [] .

Dragnea, intrebat despre victoria Codrutei Kovesi in Parlamentul European: I dont speak English

Liviu Dragnea a starnit amuzamentul jurnalistilor si critici vehemente in Parlament din partea opozitiei dupa ce a raspus I dont speak English unei jurnaliste straine care incerca sa obtina o reactie de la seful PSD despre faptul ca Laura Codruta Kovesi a devenit favorita pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Presedintele Camerei Deputatilor a [] .

Radu Craciun, despre efectele OUG 114 asupra Pilonului II de pensii: Unii actionari nu si-au recuperat nici investitia initiala. Decizia este daca sa mai continue sau nu

OUG 114 schimba fundamental regulile jocului dupa care operam. La nivelul industriei capitalul social trebuie marit de 11 ori fata de cel existent, dar sunt unii administratori care trebuie sa-si majoreze capitalul de 20 sau chiar de 22 de ori, ceea ce este nemaiintanit, a declarat luni seara la DIGI 24, Radu Craciun, presedintele APAPR, asociatie care reprezinta toti cei 7 administratori de fonduri de pensii private din Romania. Actionarii sunt in fata unei situatii extrem de delicate prin care li se cere sa aduca mai mult capital, dar fara ca acest capital sa produca venituri. Decizia este daca mai merita sa continue sau nu, in conditiile in care unii dintre ei nici macar nu si-au recuperat investitia initiala. , a spus acesta. Vezi in articol care ar fi efectele asupra clientilor daca vor fi administratori care ies din piata.

Muresan: Socialistii au contestat procedura de audiere a candidatilor pentru sefia Parchetului european, ntre care si Kovesi. Daca au succes, nu vom avea audiere astazi

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan spune ca socialistii din Comisia pentru Libertati Civile LIBE) a Parlamentului European au contestat procedura audierii celor trei candidati pentru Parchetul European, printre care se numara si Laura Codruta Kovesi, iar daca au succes, atunci audierea nu va mai avea loc marti dupa-amiaza.

VIDEO Ce spun social-democratii despre numirea lui Kovesi. Liviu Dragnea: I don't speak english

Pesedistii au evitat miercuri sa faca declaratii despre votul favorabil primit de Laura Codruta Kovesi in comisia LIBE pentru postul de procuror european. intrebat de presa cum comenteaza votul primit de fosta sefa DNA, presedintele PSD Liviu Dragnea a refuzat sa comenteze pe aceasta tema.

Tariceanu, despre votul pentru Kovesi: Parlamentul European ne-a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic n aceasta alegere

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat dur dupa votul dat Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE pentru sefia Parchetului European, el spunand ca Parlamentul European a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )