Libnet.ro
UNICEF

12:15

Radu Banciu, despre cartea de poezii a lui Valeriu Argaseala: Nu m-ar surprinde ca, peste 10-15 ani, omul asta sa ajunga la teze si la bacalaureat (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre cartea de poezii a lui Valeriu Argaseala: Nu m-ar surprinde ca, peste 10-15 ani, omul asta sa ajunga la teze si la bacalaureat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul arbitru asistent si presedinte la FCSB din 2010, Valeriu Argaseala, va publica un volum de. continuă pe B1

Radu Banciu, despre circul din Parlament: Este o lupta de jocuri intre ei, oamenii sunt ignorati in totalitate. Asta este doar inceputul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre scandalul care a avut loc in Senat in timpul sedinta in care urma sa se voteze noi modificari la.

Radu Banciu: Toti nelegiuitii care ne conduc au avut un moment de soc la funeraliile Regelui Mihai. Nicio tara din lume nu si-a batut joc in asemenea hal de un om important(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre funeraliile impresionante ale Regelui Mihai, precizand ca acesta trebuie primit in Romania asa.

Radu Banciu: Germenelepopularitatii monarhiei le-a emotionat un pic pe aceste cozi de topor de la guvernare. PSD-ul ar fi putut sa faca un referendum atunci cand Regele Mihai era in viata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintel executiv al PSD, Nicolae Badalau, a sustinut ca sociali-democratii se gandesc sa ia.

Radu Banciu: La MOARTEA lui Ion ILIESCU o sa fie foarte MULTI ROMANI prezenti, unii ca sa se ASIGURE ca A MURIT (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu ceremoniile funerare ce au avut loc in tara la moartea Regelui Mihai. Ne apropriem de finalul anului cu aceasta.

Radu Paraschivescu lanseaza Cartea rasului si a cercetarii. Ce se intampla cu creierul daca inveti cuvinte noi in timp ce faci sex

Marti, 19 decembrie, de la ora 19, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, va avea loc lansarea celui mai recent volum al lui Radu Paraschivescu, Cartea rasului si a cercetarii. Ce se intampla cu creierul daca inveti cuvinte noi in timp ce faci sex, bestseller Humanitas la Gaudeamus 2017. Alaturi de autor, la eveniment vor vorbi Simona Tivadar si Razvan Exarhu.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )