Libnet.ro
UNICEF

10:00

Radu Banciu, despre crearea Tinutului Secuiesc: O chestiune pur rasista, de o gravitate iesita din comun

B1 B1,
Radu Banciu, despre crearea Tinutului Secuiesc: O chestiune pur rasista, de o gravitate iesita din comun

Jurnalistul Radu Banciu a criticat in emisiunea de vineri proiectul de autonomie scris si asumat de UDMR, care presupune crearea regiunii autonome Tinutul Secuiesc, aratand ca este o chestiune pur rasista,. continuă pe B1

Ce contine proiectul de autonomie a Tinutului Secuiesc. Limba maghiara, alaturi de cea romana, este limba oficiala

Paragrafe din controversatul proiect de autonomie al Tinutului Secuiesc au fost publicate in exclusivitate de hotnews. ro. Constitutirea Tinutului Secuiesc ca o regiune autonoma cu personalitate juridica, publicarea in limba maghiara a hotararilor de guvern care intereseaza regiunea si considerarea limbii maghiare, alaturi de cea romana, drept limba oficiala in regiune se numara printre doleantele maghiarimii.

Ce contine proiectul UDMR de autonomie a Tinutului Secuiesc. Limba maghiara, alaturi de cea romana, este limba oficiala

Paragrafe din controversatul proiect de autonomie a Tinutului Secuiesc au fost publicate in exclusivitate de hotnews. ro. Constitutirea Tinutului Secuiesc ca o regiune autonoma cu personalitate juridica, publicarea in limba maghiara a hotararilor de guvern care intereseaza regiunea si considerarea limbii maghiare, alaturi de cea romana, drept limba oficiala in regiune se numara printre doleantele maghiarimii.

Radu Banciu: Pana sa fie turnator, Dan Voiculescu a fost un nimeni

Radu Banciu a afirmat joi seara ca Dan Voiculescu a fost un nimeni pana sa fie turnator, ironizand faptul ca acesta a ajuns sa spele masini la Penitenciarul Rahova. Voiculescu ar fi cerut sa munceasca in.

Radu Banciu: Mircea Geoana, un prostanac autentic. Se mai duce o tura de alegeri si el iar nu iese

Radu Banciu sustine ca Mircea Geoana este un prostanac autentic, ce se apuca sa-si critice partenerii politici, vazand cum se mai duce o tura de alegeri si el iar nu iese. Geoana vede cum ii fuge.

Radu Banciu: Dan Voiculescu putea sa o mierleasca, sa ajunga la Giurgiu, unde e cea mai grea detentie

Radu Banciu a declarat marti seara ca Dan Voiculescu putea sa o mierleasca, sa ajunga la Penitenciarul Giurgiu, fiind de parere ca este norocos ca isi va ispasi pedeapsa la Penitenciarul Rahova, acolo.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )