Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Dan Voiculescu putea sa o mierleasca, sa ajunga la Giurgiu, unde e cea mai grea detentie

B1 B1,
Radu Banciu: Dan Voiculescu putea sa o mierleasca, sa ajunga la Giurgiu, unde e cea mai grea detentie

Radu Banciu a declarat marti seara ca Dan Voiculescu putea sa o mierleasca, sa ajunga la Penitenciarul Giurgiu, fiind de parere ca este norocos ca isi va ispasi pedeapsa la Penitenciarul Rahova, acolo. continuă pe B1

Radu Banciu: Pana la sfarsitul anului cred ca intra si Dan Diaconescu la mititica (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, cererea de majorare a pedepsei pentru DanDiaconescu formulata de catre DNA, facand un.

Dan Voiculescu va executa pedeapsa in regim inchis

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), va executa pedeapsa in regim inchis, a decis, luni, o comisie din cadrul Penitenciarului Rahova, transmite Medifax. Aceeasi comisie va stabili si in ce penitenciar va executa pedeapsa Voiculescu.

Dan Voiculescu isi va ispasi pedeapsa la Penitenciarul Rahova

Comisia din Penitenciarul Rahova a decis, marti, ca Dan voiculescu sa isi execute pedeapsa de zece ani de inchisoare cu executare tot la acest penitenciar, aici fiind inchis si pentru cele 21 de zile de.

Robert Turcescu: Mihai Lazar, mana dreapta a lui Dan Voiculescu, se afla si el in China. Directorul Grivco afirma ca nu face parte din delegatia lui Ponta

Mihai Lazar, mina dreapta a lui Dan Voiculescu si presedinte Grivco SA, se afla in China, in acelasi moment in care premierul Victor Ponta efectueaza o vizita oficiala la Beijing.

Dan Voiculescu va executa pedeapsa in regim inchis

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), va executa pedeapsa in regim inchis, a decis astazi o comisie din cadrul Penitenciarului Rahova.

Regimul de detentie pentru Dan Voiculescu a fost decis

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat de privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), va executa pedeapsa in regim inchis, a decis, luni, o comisie din cadrul Penitenciarului Rahova.

E oficial. Dan Voiculescu isi va executa pedeapsa cu inchisoarea in regim inchis

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), va executa pedeapsa in regim inchis. Asa a decis luni o comisie din cadrul Penitenciarului Rahova.

Dan Voiculescu isi va executa pedeapsa de 10 ani de inchisoare in regim inchis

Dan Voiculescu isi va executa pedeapsa de 10 ani in regim inchis, a decis luni o comisie a Penitenciarului Rahova. Zilele urmatoare va fi stabilit si penitenciarul unde acesta acesta va fi incarcerat, avand in.

Doua instante din Capitala judeca luni noua procese intentate de familia lui Dan Voiculescu dupa ce acesta a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

Condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare si punerea sub sechestru a bunurilor familiei acestuia a dus la o hemoragie de procese deschise de apropiatii afaceristului si a firmelor fondate de fostul senator. Astfel, astazi se judeca noua procese prin care se cere anularea sentintei de pe 8 august data de Curtea de Apel Bucuresti prin care o parte importanta din bunurile lui Voiculescu trece in proprietatea statului.

Codrut Seres: Klaus Iohannis i-a fost prezentat lui Dan Voiculescu prin 2005/ 2006

Codrut Seres, fost ministru al Economiei si secretar general al PC, partid fondat de Dan Voiculescu, sustine ca presedintele PNL, Klaus Iohannis, i-a fost prezentat lui Dan Voisculescu in 2005/2006.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )