Libnet.ro
UNICEF

07:45

Radu Banciu, despre Dan Voiculescu: Cum este posibil intr-o tara europeana sa fii condamnat la 10 ani si sa iesi dupa mai putin de 3 fara sa achiti nimic din prejudiciu (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Dan Voiculescu: Cum este posibil intr-o tara europeana sa fii condamnat la 10 ani si sa iesi dupa mai putin de 3 fara sa achiti nimic din prejudiciu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu deciza magistratilor de la Judecatoria Sectorului 5 de a aproba eliberarea conditionata a lui Dan Voiculescu dupa ce a efectuat sub 3 ani. continuă pe B1

Sunteti cel de Digi24? Radu Banciu, poveste amuzanta despre cum a fost confundat intr-un parc cu Dragos Patraru (VIDEO)

Radu Banciu a povestit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu un episod amuzant de care a avut parte intr-un parc bucurestean cand un barbat a crezut ca este un Dragos.

Radu Banciu: Am fost in vacanta in cautarea lui Sebastian Ghita prin fosta Iugoslavie (VIDEO)

Radu Banciu a povestit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu cum a fost in vacanta in Serbia si in Slovenia, tari pe unde a umblat si Sebastian Ghita in fuga sa de.

Dan Voiculescu, la un pas de libertarea: Judecatoria Sectorului 5 a admis cererea mogului

Judecatoria Sectorului 5 a admis cererea de eliberare conditionata depusa de Dan Voiculescu. Decizia nu este definitiva, putand fi contestata de procurori la Tribunalul Bucuresti. Dan Voiculescu este ici.

Dan Voiculescu poate fi eliberat conditionat, a decis Judecatoria sectorului 5. Hotararea nu este definitiva

Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, poate fi eliberat conditionat, au decis, joi, magistratii Judecatoriei sectorului 5. Hotararea instantei nu este definitiva.

Procurorul DNA la procesul la care se judeca cererea de eliberare conditionata a lui Dan Voiculescu: Este un profitor al carentelor legislative. Nu exista dovezi ca lucrarile au fost scrise in penitenciar

Procurorul DNA prezent joi la procesul de la Judecatoria sectorului 5, unde se judeca cererea de eliberare conditionata a lui Dan Voiculescu, a afirmat, in fata magistratilor, ca omul de afaceri este un profitor al carentelor legislative, ca nu exista dovezi ca acesta ar fi redactat lucrarile stiintifice in penitenciar si le-a cerut judecatorilor sa respinga cererea de eliberare conditionata si sa mentina termenul de reiterare la 23 octombrie.

Magistratii judeca cererea de liberare conditionata a lui Dan Voiculescu. Omul de afaceri este condamnat la zece ani de inchisoare

La Judecatoria Sectorului 5 se discuta, joi, o cerere de liberare conditionata a detinutului Dan Voiculescu, aflat in penitenciarul Rahova.

Dan Voiculescu este un detinut model: tine conferinte si matura curtea inchisorii Rahova

Omul de afaceri Dan Voiculescu, aflat in detentie la penitenciarul Rahova, are un comportament model.

Dan Voiculescu este detinut model, dar comisia de liberari conditionate spune ca nu s-a indreptat suficient

Dan Voiculescu s-a transfomat la Rahova intr-un detinut model, tine conferinte si matura curtea inchisorii, dar oficialii penitenciarului spun ca acesta nu s-a indreptat indeajuns in puscarie pentru a putea fi eliberat conditionat, scrie Adevarul.

Dan Voiculescu ar putea fi eliberat. Cererea de eliberare conditionata a mogulului a fost acceptata. El ispasea 10 ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare

Dan Voiculescu ar putea fi eliberat din inchisoare, dupa ce cererea lui de eliberare conditionata a fost acceptata de magistratii de la Judecatoria Sectorului 5. Decizia nu este definitiva.

Dan Voiculescu poate fi liberat conditionat. Tribunalul Bucuresti a mai respins si in ianuarie cererea politicianului

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, poate fi liberat conditionat, au decis, joi, magistratii Judecatoriei Sector 5. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi contestata in trei zile la Tribunalul.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )