Libnet.ro
UNICEF

15:00

Radu Banciu: Am fost in vacanta in cautarea lui Sebastian Ghita prin fosta Iugoslavie (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Am fost in vacanta in cautarea lui Sebastian Ghita prin fosta Iugoslavie (VIDEO)

Radu Banciu a povestit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu cum a fost in vacanta in Serbia si in Slovenia, tari pe unde a umblat si Sebastian Ghita in fuga sa de. continuă pe B1

Sebastian Ghita a fost audiat prin videoconferinta in dosarul Ponta-Blair

Sebastian Ghita, aflat in Serbia, unde a fost eliberat pe cautiune din arest preventiv, a fost audiat prin videoconferinta, marti, la instanta suprema, in procesul privind vizita in Romania a fostului premier britanic Tony Blair, in care este urmarit penal si fostul prim-ministru Victor Ponta, anunta News. ro. Procurorii DNA au cerut emiterea unui mandat de arestare preventiva pentru Ghita si in acest dosar, iar instanta suprema a ramas in pronuntare. Incepand cu ora 15:00, Sebastian Ghita ar urma sa fie audiat prin videoconferinta, tot la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul in care este acuzat ca i-a dat o casa fostului primar din Ploiesti Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei de baschet Asesoft Ploiesti. In acest dosar, Sebastian Ghita este cel care a cerut, pe 9 mai, audierea prin videoconferinta.

Bogdan Diaconu, despre Sebastian Ghita: Se temea pentru viata sa. Va reaparea in public cu dovezi

Sebastian Ghita a fost vizitat de Bogdan Diaconu, singurul politician primit de fostul deputat PSD in casa inchiriata din Belgrad. Diaconu a spus marti, la Antena 3, ca Sebastian Ghita a plecat din.

Bogdan Diaconu, dupa ce l-a vizitat pe Sebastian Ghita: Va demonstra ca tot ce a spus e adevarat

Sebastian Ghita a fost vizitat de Bogdan Diaconu, singurul politician primit de fostul deputat PSD in casa inchiriata din Belgrad. M-am intalnit cu Sebastian Ghita. A fost o vizita.

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost audiat, prin videoconferinta, la iCCJ, in dosarul Ponta Blair. Magistratii au ramas in pronuntare pe cererea privind emiterea unui nou mandat de arestare

Fostul deputat Sebastian Ghita este audiat, prin videoconferinta, la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Ponta Blair.

Incident la audierea lui Sebastian Ghita. De ce a fost intrerupta videoconferinta

Audierea lui Sebastian Ghita prin videoconferinta a fost intrerupta, marti, din cauza internetului. Fostul deputat PSD era audiat prin Skype de procurorii anti-coruptie din Romania, cand.

Andronic, noi dezvaluiri despre Sebastian Ghita. Cum a fost retinut acesta si cum a trait in inchisoare

Dan Andronic a facut noi dezvaluiri despre intalnirea pe care a avut-o cu Sebastian Ghita in Serbia si despre cum a fost retinut acesta de catre autoritatile din Belgrad. Totul s-a petrecut .

Dan Andronic: Prima intalnire cu Sebastian Ghita a fost un mic soc. Nu l-am recunoscut pana cand a ajuns langa mine

Jurnalistul Dan Andronic a publicat duminica, pe site-ul Evz. ro, prima parte a reprotajului pe care l-a facut la Blegrad cu fostul deputat Sebastian Ghita. Dupa cum povesteste, Andronic, discutia cu.

Un nou mandat de arestare in lipsa emis de instanta suprema pe numele lui Sebastian Ghita

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis, marti, cererea procurorilor DNA Ploiesti de emitere a unui nou mandat de arestare pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, de aceasta data in dosarul cunoscut sub numele Ghita-Ponta-Blair.

Un nou mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghita

Instanta suprema a emis al treilea mandat de arestare pentru Sebastian Ghita. Procurorii DNA au obtinut un nou mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghita, acesta fiind al treilea. De data aceasta, este.

inca un mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghita

Magistratii Curtii Supreme au acceptat solicitarea DNA Ploiesti de emitere a unui mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghita in dosarul Ponta-Blair. Daca decizia va ramane.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )