Libnet.ro
UNICEF

19:15

Radu Banciu, despre declaratia lui Breaz despre Eminescu: Cat de prost trebuie sa fii sa inchei fraza in acest mod? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre declaratia lui Breaz despre Eminescu: Cat de prost trebuie sa fii sa inchei fraza in acest mod? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu declaratiile lui ministrului Culturii, Daniel Breaz, despre Mihai Eminescu. Ministrul Culturii, Daniel Breaz, pe care l-am. continuă pe B1

Radu Banciu, despre absenta lui Liviu Dragnea de la ceremoniile de la Ateneul Roman: Nu-i crapa obrazul de rusine acestui taran care a venit la Bucuresti neincaltat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre absenta lui Liviu Dragnea de la ceremonia de la Ateneul Roman, prin care Romania a preluat presedintia Consiliului Uniunii.

Ministrii Culturii nu stiu Acuzativul. Gigel Stirbu: Numele CARE mi l-au dat parintii. Breaz: Eminescu e cel mai mare poet CARE l-a dat Romania

Daniel Breaz nu este primul ministru al Culturii care nu stapaneste cazul Acuzativ. in urma cu cinci ani, liberalul Gigel Stirbu spunea: Sunt mandru de numele care mi l-au dat parintii. Stirbu fusese ironizat de Andrei Plesu.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )