Libnet.ro
UNICEF

21:15

Explicatiile Olgutei Vasilescu: Ce se va intampla cu pensiile romanilor in 2018 (VIDEO)

B1 B1,
Explicatiile Olgutei Vasilescu: Ce se va intampla cu pensiile romanilor in 2018 (VIDEO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a explicat marti, intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu pensiile romanilor in acest an. in 2016 pensia minima era de 400 de lei. in martie a. continuă pe B1

Explicatiile Ministrului Muncii: Ce se va intampla cu pensiile romanilor in 2018 (VIDEO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a explicat marti, intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu pensiile romanilor in acest an. in 2016 pensia minima era de 400 de lei. in martie a.

Cum a cantat si cate puncte a obtinut fiecare concurent din a treia semifinala Eurovision Romania 2018 VIDEO

Italienii Erminio Sinni Titziana Camelin si Xandra au fost preferatii juriului Eurovision Romania 2018, fiind la egalitate de puncte, cate 52 fiecare, la finalul celei de-a treia semifinale a Selectiei Nationale. Va prezentam clasamentul complet pe ce loc s-a clasat si cate puncte a primit fiecare dintre cei 12 concurenti.

Editia speciala 360 de grade: Anul Cainelul in zodiacul chinezesc, importanta acestui semn pentru noroc si sanatate in 2018 (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala a emisiunii 360 de grade de sambata seara despre faptul ca 2018 este Anul Cainelui in zodiacul chinezesc si a prezentat ce va aduce acest lucru pentru noroc si.

Dragnea cere Olgutei Vasilescu sa rezolve efectele negative ascunse ale legii salarizarii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut ministrului Muncii sa explice orice problema ar aparea legat de legea salarizarii, neexcluzand posibilitatea existentei unor efecte negative ascunse, dupa cum s-a exprimat duminica seara la un post TV.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2071 seconds )