Libnet.ro
UNICEF

10:30

Radu Banciu, despre a doua dezbatere prezidentiala: Ponta, exact ca tocilarul care a studiat toata materia. Iohannis zici ca nici n-are consilieri (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre a doua dezbatere prezidentiala: Ponta, exact ca tocilarul care a studiat toata materia. Iohannis zici ca nici n-are consilieri (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, a doua dezbatere prezidentiala intre Ponta si Iohannis, afirmand ca fata de confruntarea anterioara, este cea mai bine moderata discutie din istoria. continuă pe B1

Radu Banciu, despre dezbaterea electorala: Unul a dat pumni si celalalt a aratat ca stie sa incaseze. Ponta e artificial, iar Iohannis atata poate

Radu Banciu a comentat, marti seara, prima dezbatere electorala dintre prezidentiabilii Klaus Iohannis si Victor Ponta. in functie de prestatia celor doi in platoul de televiziune, Ponta a fost stralucitor.

A doua dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, fara interes pentru posturile de stiri: vrajitoare la Romania TV, un numerolog la Antena 3

In timp ce B1 TV difuza cea de-a doua dezbatere televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, candidatii in cursa pentru alegerile prezidentiale 2014, celelalte posturi de stiri au preferat sa nu preia transmisiunea si sa difuzeze fie dezbaterea pentru prezidentiale de acum cinci ani, fie sa dezlege misterul gainilor moarte din curtea sediului ACL. Singurul post care a restransmis dezbarea a fost Digi24.

Radu Banciu: Europa vegheaza pentru noi, aici este speranta Romaniei, indiferent cine vine presedinte (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, implicarea Bisericii in campania electorala si faptul ca religia unora dintre candidati a fost transformata in subiect de campanie. Victor Ponta este machid.

A doua dezbatere Ponta-Iohannis, analizata la Antena 3

Oana Stancu, Alessandra Stoicescu, Adrian Ursu, Mugur Ciuvica - presedintele GIP si Mircea Badea au analizat, miercuri seara, cea de-a doua dezbatere electorala dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Radu Banciu: Numirea lui Melescanu la MAE e un calcul inter-electoral. Daca il iei tare, nici nu stie unde a fost numit (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, demisia lui Titus Corlatean de la sefia Ministerului Afacerilor Externe, dupa scandalul legat de primul scrutin al prezidentialelor in diaspora, si numirea lui.

REVISTA PRESEI: Ponta - 90% contre si injurii, 10% sloganuri electorale

Adevarul prezinta ce spun analistii politici despre prima dezbatere prezidentiala. Capital anunta unda verde la achizitia de locuinte. Evenimentul Zilei arata cum a reusit Ponta sa fie tot timpul in ofensiva in timpul dezbaterii prezidentiale. Hotnews scrie ca dezbaterea prezidentiala a fost irelevanta din punct de vedere al informatiilor noi. Ziare. com subliniaza ca in cadrul primei dezbateri prezidentiale Victor Ponta a folosit 90% contre si injurii si 10% sloganuri electorale. Iar ProSport scrie ca Stucan are doua intrebari publice pentru Iohannis si Ponta.

Alegeri prezidentiale 2014. Ce spun analistii politici despre prima dezbatere prezidentiala: Un fel de Brazilia-Germania, dar pe invers

In timpul dezbaterii dintre cei doi contracandidati, Victor Ponta si Klaus Iohannis, analistii politici comentau evolutia confruntarii pe paginile lor de Facebook. Cine a castigat din dezbaterea de la Realitatea TV in opinia specialistilor?.

Haos si improvizatie la cea mai bizara dezbatere prezidentiala intre marii finalisti

Dezbatere normala care insa a fost organizata anormal - este aprecierea coordonatorului editorial de la Realitatea TV, Cozmin Gusa, cu privire la prima dezbatere TV dintre finalistii actualei competitii prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohanis. Formula este una diplomatica, dezbaterea de marti seara de la Realitatea TV a fost cea mai bizara si, in multe privinte, cea mai amatoristica infruntare dintre prezidentiabilii care au ajuns, dupa 1989, in turul al doilea al competitiei electorale supreme din Romania. Contextul dezbaterii.

Iohannis, spectator in propria dezbatere prezidentiala. Prestatia lui Klaus Iohannis o colectie de gafe

Klaus Iohannis a pierdut fara drept apel dezbaterea prezidentiala cu Victor Ponta. Punct. Iohannis a demonstrat fie ignorata, fie aroganta.

Dezbatere prezidentiala Ponta-Iohannis. Iohannis: Domnule Ponta, trebuia sa demisionati! Ponta: Am zambit, parca il vad pe Basescu!

Premierul Victor Ponta si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, vor participa, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, la RealitateaTV, la prima dezbatere electorala fata in fata, moderata de jurnalistul Rares Bogdan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )