Libnet.ro
UNICEF

01:05

Haos si improvizatie la cea mai bizara dezbatere prezidentiala intre marii finalisti

Hotnews Hotnews,
 Haos si improvizatie la cea mai bizara dezbatere prezidentiala intre marii finalisti

Dezbatere normala care insa a fost organizata anormal - este aprecierea coordonatorului editorial de la Realitatea TV, Cozmin Gusa, cu privire la prima dezbatere TV dintre finalistii actualei competitii prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohanis. Formula este una diplomatica, dezbaterea de marti seara de la Realitatea TV a fost cea mai bizara si, in multe privinte, cea mai amatoristica infruntare dintre prezidentiabilii care au ajuns, dupa 1989, in turul al doilea al competitiei electorale supreme din Romania. Contextul dezbaterii. continuă pe Hotnews

Dezbaterea B1- bine organizata si profesionista

Dezbaterea dintre candidatii la presedintia Romaniei Victor Ponta si Klaus Iohannis gazduita de B1 Tv miercuri, 12 noiembrie, a fost cu totul diferita, in sens pozitiv, fata de cea de la Realitatea TV, de marti seara. Bine organizata, cu intrebari adecvate atat momentului, cum a fost independenta justitiei, cat si agendei prezidentiale, strunita de Madalina Puscalau dezbaterea a fost echilibrata, candidatii beneficiind de un tratament echitabil din partea postului de televiziuine. Spre deosebire de incoerenta confruntare de la Realitatea TV, dezbaterea de la B1 a urmarit un fir logic si nu a permis divagatiile si atacurile la persoana care au dominat intalnirea precedenta dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis. Citeste si Haos si improvizatie la cea mai bizara dezbatere prezidentiala intre marii finalisti .

FOTO Cea mai eleganta si moderna biblioteca din Romania s-a deschis la Timisoara. A costat peste 11 milioane de euro

Biblioteca Universitatii Politehnica din Timisoara a fost inaugurata. Studentii au parte in capital Banatului de cea mai moderna biblioteca din Romania.

Record: Vanzari de peste 9 miliarde dolari in cea mai mare zi mondiala de online shopping creata de grupul chinez Alibaba

Ziua Celibatarilor, un fel de Black Friday chinezesc creat de grupul Alibaba, a generat vanzari record de 9,3 miliarde dolari mai ales in China, dar si in alte tari, aproape dublu fata de anul trecut. Chinezii au cumparat atat de mult incat companiile de curierat au de livrat 260 de milioane de pachete in urmatoarele zile. Ziua nebuna de cumparaturi 11. 11 a fost creata de gigantul online Alibaba Group si promovata intr-un mod atat de eficient incat a ajuns cea mai mare zi de shopping pe plan mondial, cu vanzari mult peste Black Friday si Cyber Monday Alibaba a exportat sarbatoarea si in alte mari piete din Asia care au contribuit la noul record.

Cea mai mare zi de shopping online va fi in China, pe 11 noiembrie. Cum a fost construit un eveniment de marketing uimitor de profitabil

Cea mai mare zi de shopping online din lume nu e Cyber Monday-ul american, ci o sarbatoare chinezeasca in cinstea. singuratatii. Pe 11 noiembrie gigantul online Alibaba estimeaza ca pe platformele sale se vor vinde produse de peste 8 miliarde dolari, ceea ce inseamna un avans de 42% fata de anul trecut. Cum a reusit Alibaba sa determine zeci de milioane de chinezi ca e cool sa faca shopping online pe 11 11 si cat de mare e sarbatoarea, puteti citi in articol.

Radu Banciu, despre a doua dezbatere prezidentiala: Ponta, exact ca tocilarul care a studiat toata materia. Iohannis zici ca nici n-are consilieri (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, a doua dezbatere prezidentiala intre Ponta si Iohannis, afirmand ca fata de confruntarea anterioara, este cea mai bine moderata discutie din istoria.

Prima dezbatere electorala intre Victor Ponta si Klaus Iohannis - Emisiune completa (VIDEO)

Klaus Iohannis si Victor Ponta au avut, marti seara, la Realitatea TV, prima dezbatere electorala inaintea alegerilor de duminica. Cei doi au discutat pe mai multe teme, precum cea a votului din diaspora, a.

Iohannis, spectator in propria dezbatere prezidentiala. Prestatia lui Klaus Iohannis o colectie de gafe

Klaus Iohannis a pierdut fara drept apel dezbaterea prezidentiala cu Victor Ponta. Punct. Iohannis a demonstrat fie ignorata, fie aroganta.

Nadia Comaneci, gimnasta perfecta, fugara si mama. Interviu Euronews cu cea mai mare gimnasta a Romaniei

Nadia Comaneci, gimnasta perfecta, fugara si mama. Este titlul unui interviu cu legendara campioana romanca, realizat de postul Euronews. Nadia vorbeste fara retinere, intre altele, despre performantele.

Calin Popescu Tariceanu: Cea mai importanta resursa a Romaniei este cea umana

Calin Popescu Tariceanu considera ca cel mai important potential al Romaniei este resursa umana. Invitat la emisiunea Secvential, fostul premier a declarat ca Romania va avansa enorm, in cazul in care.

Cum a ajuns ocupatia de gunoier cea mai ravnita de la New York

Ocupatia de gunoier a ajuns una extrem de ravnita la New York, dupa ce o persoana care practica aceasta meserie in cel mai mare oras din Statele Unite a ajuns sa castige, anual, 70. 000 de dolari, scrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )