Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre dragostea din viata lui Sorin Ovidiu Vantu: El a cucerit-o pe femeia vietii lui la 18 ani. Acum zici ca e Oana Roman (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre dragostea din viata lui Sorin Ovidiu Vantu: El a cucerit-o pe femeia vietii lui la 18 ani. Acum zici ca e Oana Roman (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre dragostea din viata lui Sorin Ovidiu Vantu, Gratiela Giolu. Cei doi sunt impreuna de 13 ani. Sorin Ovidiu Vantu, fostul patron de. continuă pe B1

Radu Banciu despre debarcarea lui MRU: Victor Ponta omite sa vorbeasca despre eroul USL - Antonescu si martirul USL - Dan Voiculescu, creatorul acestui matrapazlac (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre paranghelia zilei de luni, 27 aprilie, atunci cand Victor Ponta a sarbatorit la Palatul Parlamentului trei ani de cand a fost dat jos.

Radu Banciu, despre salvarea deputatului PSD Ion Ochi de catre colegii din Camera Deputatilor: Asta, ca sa se invete minte si cei de la DNA (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre salvarea deputatului PSD Ion Ochi de catre colegii sai deputati. Deputatul Ion Ochi a scapat de arestare preventiva, dupa ce.

Radu Banciu, despre televiziunea online a lui Robert Turcescu si donatiile pe care le cere de la cetateni: Tu nu ai banii astia sa iti faci televiziune online? Ditamai corifeul online-ului? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre proiectul lui Robert Turcescu, si anume deschiderea unei televiziuni, dar si despre donatiile pe care acesta le cere de la.

Radu Banciu l-a injurat in direct pe Robert Turcescu: Un securist care vrea sa faca televiziune din banii fraierilor. Ce replica a primit de la fostul coleg

Jurnalistul Robert Turcescu i-a dat o replica lui Radu Banciu, amenintandu-l ca il va da in judecata, dupa ce realizatorul TV l-a ironizat in emisiunea sa de la B1 TV pentru faptul ca doreste sa-si deschida o televiziune online cu ajutorul donatiilor, folosind apelative precum amarat si securist.

Bancpost, esti cea mai mare greseala din viata mea!

Banca anunta ca, pentru clientii cu dificultati la plata, a acordat discount-uri suplimentare de dobanda Draga Bancpost, te contactez pe aceasta cale sa-ti comunic ca esti o mare greseala. Esti cea mai mare greseala din viata mea. O greseala pe care o platesc cu varf si indesat. Cu aceste cuvinte isi incep scrisoarea Adriana si Dumitru Zamfir, clienti Bancpost cu credit in franci elvetieni CHF). Debitorii in CHF se afla intr-o situatie disperata, in conditiile in care, la peste trei luni dupa ce francul elvetian a explodat, se anunta o noua criza a CHF, pe fondul evenimentelor din Grecia.

Caru' cu Vedete: Fenomen paranormal in culisele unei emisiuni tv. Spiritul Marioarei Zavoranu a fost prezent in studiou; Dezvaluire bomba: Radu Groza a vrut sa se sinucida din cauza Roxanei Nemes; Penelope Cruz - Super HOT la 41 de ani

O artista noua face senzatie cu primul ei single! Clipul a starnit deja controverse!In industria muzicala si-a facut aparitia o noua senzatie! Anca Pop. Marius Moga a vorbit in exclusivitate despre cea mai proasta perioada din viata lui: Devenisem foarte arogant. Marius Moga a devenit, de ieri.

7 greseli din viata de zi cu zi care te fac sa pierzi bani

Poate ca banii nu-ti aduc fericirea, insa cu siguranta ca iti pot face viata mai usoara. Tocmai de aceea este vital sa stii cum sa-ti gestionezi veniturile pentru ca altfel viata ta risca sa se complice din ce in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )