Libnet.ro
UNICEF

16:45

Radu Banciu despre debarcarea lui MRU: Victor Ponta omite sa vorbeasca despre eroul USL - Antonescu si martirul USL - Dan Voiculescu, creatorul acestui matrapazlac (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu despre debarcarea lui MRU: Victor Ponta omite sa vorbeasca despre eroul USL - Antonescu si martirul USL - Dan Voiculescu, creatorul acestui matrapazlac (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre paranghelia zilei de luni, 27 aprilie, atunci cand Victor Ponta a sarbatorit la Palatul Parlamentului trei ani de cand a fost dat jos. continuă pe B1

Radu Banciu, despre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi: A infirmat si teoria conform careia se vopseste pe par cu sange de corupt (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre interviul pe care sefa DNA, Laura Codruta Kovesi l-a acordat revistei Elle. Procurorul sef anticoruptie a facut mai multe.

UPDATE. Victor Ponta face bilantul guvernarii, la trei ani de la caderea cabinetului MRU

Victor Ponta a prezentat bilantul celor trei ani de cand este in fruntea guvernului. Social democratii au marcat trei ani de la caderea Guvernului Mihai Razvan Ungureanu si tot trei ani de la nominalizarea.

Victor Ponta, mesaj pentru Traian Basescu la trei de la caderea guvernului MRU

Premierul Victor Ponta invita parlamentarii care au votat acum trei ani motiunea de cenzura care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu sa participe luni la un eveniment pe aceasta tema,.

Victor Ponta, mesaj pentru Traian Basescu la trei ani de la caderea guvernului MRU

Premierul Victor Ponta invita parlamentarii care au votat acum trei ani motiunea de cenzura care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu sa participe luni la un eveniment pe aceasta tema,.

Dupa cei trei ani cuminti, Victor Ponta face dinti

Domnul prim-ministru Victor Ponta serbeaza trei ani de la ocuparea Guvernului, festiv, printr-o ceremonie-soparla la care ii invita si pe actualii sefi ai opozitiei care au votat impotriva cabinetului MRU. Ca sa arate ca i-au crescut si dintii la implinirea celor trei anisori in functie, domnul Ponta face si o listuta cu invitati surpriza.

Predoiu il ataca pe Victor Ponta: Unul dintre cei mai mediocri ministri politici

Prim vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta, pe care l-a apreciat ca fiind unul dintre ce mai medriocri ministrii, dupa ce premierul a anuntat ca, luni, va avea loc la Palatul Parlamentului evenimentul 3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu, informeaza Mediafax.

Radu Banciu: Toti astia care sunt purtati pe la televizor cu catuse sau mutati dintr-un arest intr-o puscarie isi merita soarta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre alesii care au probleme penale. El sustine ca acestia isi merita soarta si ca e greu de crezut ca vor scapa basma.

Madalina Puscalau lanseaza o carte despre dezbaterea finala Klaus Iohannis - Victor Ponta la editura Tritonic

Jurnalista Madalina Puscalau, fosta realizatoare la postul B1TV unde a moderat in noiembrie ultima dezbatere intre candidatii la fotoliul de la Cotroceni, Klaus Iohannis si Victor Ponta, lanseaza volumul Infruntarea finala, la editura Tritonic. Cartea are subtitlul Culisele confruntarii Klaus Iohannis - Victor Ponta si alte retete din bucataria politicii dambovitene. Madalina Puscalau a parasit in decembrie postul B1Tv unde realiza emisiunea Buna seara, Romania!.

Victor Ponta, precizari despre aderarea la spatiul Schengen: Mai ramane sa convingem una sau doua tari

Romania are sprijinul Comisiei Europene si al Parlamentului European in privinta aderarii la spatiul Schengen, insa mai trebuie sa convinga una sau doua tari membre care inca au retineri in aceasta privinta, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Victor Ponta, despre canalele TV din din PE: Sa schimbam senzatia ca PPE conduce inca totul in Europa

Premierul Victor Ponta a declarat ca trebuie schimbata senzatia din media conform careia PPE conduce totul in Europa, desi social-democratii sunt numeric egali in Parlamentul European la nivel de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )