Libnet.ro
UNICEF

08:00

Radu Banciu, despre finala Simonei Halep: Televiziunile au pierdut cu meciul, audienta nu a atins asteptarile (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre finala Simonei Halep: Televiziunile au pierdut cu meciul, audienta nu a atins asteptarile (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu finala de Grand Slam de la Roland Garros dintre Simona Halep si Jelena Ostapenko, remarcand ca audientele nu au fost pe m. continuă pe B1

Finala Simonei Halep si falimentul fotbalului |OPINIE

Milioane de romani au suferit de doua ori intr-o zi: pentru infrangerea Simonei Halep in finala de la Roland Garros si pentru falimentul echipei nationale de fotbal. A fost Sambata Patimilor, desi putea fi o zi memorabila pentru sportul romanesc. Oare chiar putea?! .

Moment scandalos inainte de finala Simonei Halep de la Roland Garros. Cum a fost jignita Halep

La conferinta de presa de dinaintea finalei cu Jelena Ostapenko, Simona Halep a avut parte de o un moment stanjenitor, scrie gsp. ro. Dupa ce Halep a vorbit despre traditia.

CTP despre adversara Simonei Halep, din finala de la Paris: E o salbaticiune inconstienta. Ma inspaimanta!

Cristian Tudor Popescu trage un semnal de alarma in privinta jucatoarei pe care Simona Halep o va intalni in finala de la Roland Garros.

CTP, despre adversara Simonei Halep, din finala de la Paris: E o salbaticiune inconstienta. Ma inspaimanta!

Cristian Tudor Popescu trage un semnal de alarma in privinta jucatoarei pe care Simona Halep o va intalni in finala de la Roland Garros.

Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in finala de la Paris: Este irezistibila! Numarul 4 mondial, busculata dar nu distrusa de Karolina Pliskova

Cotidianul francez Le Figaro a scris ca Simona Halep a fost irezistibila in meciul cu sportiva ceha Karolina Pliskova, iar agentia italiana Ansa a notat ca romanca nu lupta doar pentru titlul de la Roland Garros, ci si pentru locul 1 mondial.

TIFF proiecteaza finala Simonei Halep de la Roland Garros pe un ecran de leduri in Piata Unirii

Veste buna pentru cinefilii care vor sa imbine filmul cu mult asteptata finala de la Roland Garros, acolo unde va evolua Simona Halep: TIFF va organiza o proiectie in aer liber a finalei de sambata!.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a pierdut a doua finala de la Roland Garros. Ce mesaj a avut ea pentru stafful sau si pentru letona Ostapenko

Simona Halep a pierdut a doua finala la Roland Garros, dupa cea din 2014, fiind invinsa de letona Jelena Ostapenko.

Radu Banciu: Ostapenko a castigat meritat in fata lui Halep. E victoria tenisului impotriva amatorismului, a trandaviei pe teren. Halep n-a indraznit nimic, n-a avut tupeu, n-a avut carisma (VIDEO)

Simona Halep a fost invinsa de letona Jelena Ostapenko in finala turneului de la Roland Garros, fapt care l-a bucurat pe Radu Banciu. in opinia acestuia, victoria lui Ostapenko in fata lui.

Darren Cahill explica infrangerea Simonei Halep si dezvaluie ceva tulburator despre jucatoarea noastra

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, fiind invinsa de Jelena Ostapenko. Antrenorul romancei, Darren Cahill, a facut o analiza a meciului si a vorbit despre ce urmeaza pentru Simona dupa acest turneu.

Darren Cahill, prima reactie dupa esecul Simonei Halep la Roland Garros: Vor urma zile grele!

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a oferit primele declaratii dupa ce eleva sa a pierdut finala de la Roland Garros in fata Jelenei Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. Din perspectiva noastra,.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )