Libnet.ro
UNICEF

22:00

Darren Cahill, prima reactie dupa esecul Simonei Halep la Roland Garros: Vor urma zile grele!

Antena3 Antena3,
Darren Cahill, prima reactie dupa esecul Simonei Halep la Roland Garros: Vor urma zile grele!

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a oferit primele declaratii dupa ce eleva sa a pierdut finala de la Roland Garros in fata Jelenei Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. Din perspectiva noastra,. continuă pe Antena3

Darren Cahill, prima reactie dupa finala pierduta de Simona Halep

Antrenorul australian Darren Cahill a reactionat dupa ce Simona Halep a pierdut, sambata, finala turneului de la Roland Garros in fata tinerei revelatii Jelena Ostapenko.

Simona Halep, prima reactie dupa ce a pierdut finala de la Roland Garros: Continuam sa muncim si sa credem. Poate voi mai avea o sansa. Este visul meu

Simona Halep a oferit prima declaratie, dupa ce a pierdut finala de la Roland Garroscuscorul 6-4, 4-6, 3-6. Romanca se va afla, de luni, pe locul doi in ierarhia mondiala, informeaza.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala

Simona Halep a vorbit cu Marion Bartoli la cald dupa semifinala castigata in fata Karoline Pliskova la Roland Garros.

CTP, in al noualea cer dupa victoria Simonei Halep: A stat sub foc si a rezistat la obuze!

Cristian Tudor Popescu a urmarit entuziasmat victoria Simonei Halep din semifinalele turneului de la Roland Garros si a avut numai cuvinte de lauda la adresa ei.

C.T. Popescu, reactie dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat joi ultimele 10 minute din partida Simonei Halep cu Karolina Pliskova, la o televiziune de stiri, unde a povestit cum a trait meciul romancei. Simona a.

Darren Cahill explica infrangerea Simonei Halep si dezvaluie ceva tulburator despre jucatoarea noastra

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, fiind invinsa de Jelena Ostapenko. Antrenorul romancei, Darren Cahill, a facut o analiza a meciului si a vorbit despre ce urmeaza pentru Simona dupa acest turneu.

Darren Cahill: Simona are multe motive sa fie mandra. Am incredere deplina ca va castiga un trofeu de Grand Slam

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a declarat ca romanca poate fi mandra de ce a realizat in ultima perioada, precizand ca a avut un sezon minunat pe zgura. Australianul este increzator ca Simona va castiga un trofeu de Grand Slam, insa va trebui sa munceasca mult in continuare, sa revina mai puternica dupa infrangerea din finala de la Roland Garros si sa isi dea alta sansa. Infrangerea din finala va fi greu de digerat, dar cred ca Simona isi va reveni si va fi apoi o jucatoare mai buna, a spus Darren Cahill.

Mesajul tatalui Simonei Halep pentru sustinatorii tenismenei: isi va reveni si va face o mare bucurie tenisului romanesc

Managerul si tatal Simonei Halep, Stere Halep, a declarat, dupa infrangerea fiicei sale in finala de la Roland Garros, ca sportiva isi va regasi echilibrul interior si va reveni pe teren, unde va continua lupta.

Scandal dupa meciul lui Halep. Basescu: CTP e un tarcovnic pitigaiat, plin de rahat si de ifose / Cristian Tudor Popescu: Fostul presedinte emana o duhoare de dihor securisto-comunist

Meciul Simonei Halep cu Jelena Ostapenko a declansat un adevarat scandal intre Traian Basescu si Cristian Tudor Popescu. intr-o postare pe Facebook, Basescu a scris despre jurnalist ca este un.

Fosti mari campioni de tenis, dezamagiti de prestatia Simonei Halep, la Roland Garros. Mats Wilander: N-ai cum sa pierzi un astfel de meci

Infrangerea Simonei Halep, la Roland Garros, nu a fost numai o lovitura pentru romanca, ci si pentru sustinatorii ei. Prestatia sa a fost comentata de fottii mari campioni de tenis: Martina Navratilova si Matis Wilander.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )