Libnet.ro
UNICEF

15:30

Radu Banciu, despre interdictia lui Dragnea de a intra in SUA: Asa ar trebui sa faca toate statele cu toti oamenii politici corupti, adica, in speta, cu toata clasa politica din Romania (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre interdictia lui Dragnea de a intra in SUA: Asa ar trebui sa faca toate statele cu toti oamenii politici corupti, adica, in speta, cu toata clasa politica din Romania (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre faptul ca Liviu Dragnea si copiii sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul Statelor Unite. Alexandra Dragnea a. continuă pe B1

Radu Banciu, despre gafa Ramonei Bruynseels: A scos acest porumbel pe gura pe care nici macar doamna Dancila nu l-a aprobat vreodata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre gafa Ramonei Ioana Bruynseels, candidata Patridului Puterii Umaniste PPU) la alegerile prezidentiale. Aceasta a declarat, luni.

Raluca Pruna, despre interdictia primita de Dragnea in SUA:Responsabil este si PSD, care a dus politica la cel mai jos nivel cu putinta

Fostul ministru al Justitiei in guvernul Ciolos Raluca Pruna sustine ca, in contextul interdictiei primite de Liviu Dragnea de a intra pe teritoriul SUA pentru fapte de coruptie, o responsabilitate morala o are si partidul PSD pentru politica dusa in ultimii ani.

Radu Banciu: Teodor Melescanu a primit o propunere de la Zana Maseluta si i-a spus mosule, sa stii ca sfarsitul tau nu e aici. Ce-ai zice sa fii al doilea om in stat? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Teodor Melescanu a fost propus de Viorica Dancila sa prea functia de presedinte al.

Radu Banciu: Calin Popescu Tariceanu a ajuns la sfarsitul carierei politice. Nu mai avea nimic de spus, era ruginit ca o locomotiva cu aburi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre demisia lui Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al Senatului. Astazi a fost sfarsitul carierei.

Radu Tudor, despre atacul terorist din Afganistan: Nu Romania a fost amenintata de terorism

Jurnalistul Radu Tudor a explicat situatia ingrijoratoare pe care o vedem in imaginile ce suprind un atac terorist petrecut in centrul capitalei afgane Kabul, din care a rezultat moartea unui diplomat roman,.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )