Libnet.ro
UNICEF

06:30

Radu Banciu, despre ipostaza in care a fost surprinsa Olguta: Ministrul Muncii, in exercitiul functiunii. Picioarele sunt rasfirate. De altfel, vedem dupa moaca doamnei ca situatia e sub control (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre ipostaza in care a fost surprinsa Olguta: Ministrul Muncii, in exercitiul functiunii. Picioarele sunt rasfirate. De altfel, vedem dupa moaca doamnei ca situatia e sub control (VIDEO, FOTO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu postura in care a fost fotografiata Olguta Vasilescu, la intalnirea de luni a reprezentantilor Guvernului cu managerii de. continuă pe B1

Radu Banciu: PMP considera ca primarii au devenit nereprezentativi pentru electorat. intr-adevar, sa fii ales primar cu 7,7% intr-un oras de dimensiunea Craiovei e ridicol (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre initiativa PMP ca alegerile pentru functiile de primar sa se desfasoare in doua tururi de scrutin. Traian Basescu, .

Radu Banciu: Nu faci niciun bine Romaniei ca te duci sa votezi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu planul lui Liviu Dragnea de a intocmit o comisie condusa de el pentru a decide evolutia Romaniei pana in 2040. O veste.

Elena Basescu numara zilele pana va naste al treilea copil. Cum a fost surprinsa fata fostului presedinte - VIDEO

Elena Basescu numara zilele pana cand isi va strange in brate cel de-al treilea copil. Luna viitoare, fata cea mica a fostului presedinte Traian Basescu ca deveni din nou mama. EBA a fost surprinsa de.

Imaginea ZILEI: Olguta Vasilescu A UITAT ca se vede tot pe sub masa! A fost surprinsa la Guvern intr-o ipostaza...(FOTO)

Imaginea zilei vine de la Guvern si o are in prim-plan pe Lia Olguta Vasilescu. Fotografia a fost realizata, luni, de managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, Cristian Roman, la intalnirea organizata.

Cum a fost surprinsa o tanara la malul marii duminica. Toti cei care erau pe plaja au scos telefoanele sa filmeze

La sfarsitul lunii aprilie, ne-am rasfatat cu inca un weekend de vara. 30 de grade au fost duminica la Calafat. Dar, cald a fost in toata tara. La mare, s-a stat la plaja fara probleme. Si putinii.

Halep, plina de entuziasm: Simona a dezvaluit cum a fost surprinsa inaintea victoriei decisive din meciul cu Elvetia

Simona Halep 1 WTA) si-a respectat statutul de vedeta a echipei Romaniei si a castigat doua din cele trei puncte cu care tricolorele au obtinut promovarea in Grupa Mondiala la Fed Cup.

Analiza despre copiii care nasc copii: nasteri premature, rata de vaccinare scazuta si riscuri sociale

6 din 10 mame minore nu au avut acces niciodata la informatii privind sanatatea reproducerii sau educatie sexuala, 5 din 10 gravide minore si din cele din gospodarii defavorizate nu au fost controlate de medicul ginecolog in sarcina, iar acoperirea.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )