Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre lipsa de reactie din PSD dupa ce Palada l-a batut pe Gotiu: Asta pentru ca e in USR este un potential cadavru la televizor? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre lipsa de reactie din PSD dupa ce Palada l-a batut pe Gotiu: Asta pentru ca e in USR este un potential cadavru la televizor? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu lipsa de reactie din interiorul PSD privind nefericitul incident din pauza publicitara a emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin,. continuă pe B1

Radu Banciu, despre serbarile de la Tebea: PSD-ul a mers cu artileria sa grea, mancare si bautura, imaginandu-si ca daca oamenilor le dai asta, vei reusi sa mergi mai departe

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre Serbarile Nationale de la Tebea, inchinate lui Avram Iancu. 000 de oameni au participat la.

Radu Banciu, despre serbarile de la Tebea: PSD-ul a mers cu artileria sa grea, mancare si bautura, imaginandu-si ca daca oamenilor le dai asta, vei reusi sa mergi mai departe (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre Serbarile Nationale de la Tebea, inchinate lui Avram Iancu. 000 de oameni au participat la.

Radu Banciu, despre identificare faciala a noului iPhone 10: Asta e bine pentru toape! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu lansarea de catre Apple a noului model iPhone 10 si introducerea functie de identificare faciala. Ce este interesant la iPhone.

Radu Banciu, despre inceputul scolii: Simfonie de cacofonii intr-o tara nepregatita din punct de vedere functional (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu inceputul noului an scolar si cum s-au desfasurat ceremoniile organizate cu ocazia acestui eveniment. Am participat si eu.

Show-ul lui Jorge de la Kanal D, scos din grila dupa doua editii. Iata cu ce va fi inlocuit

Show-ul Super Potriveala prezentat la Kanal D de Jorge a fost scos din grila dupa doar doua editii din pricina audientelor mici. Iata cu ce va fi inlocuit.

Fetita ranita la un loc de joaca dintr-un parc din Capitala, dupa ce franghia pe care se catara s-a rupt

O fetita a suferit leziuni grave la coloana vertebrala, la locul de joaca din Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei, dupa ce a cazut cu o franghie de catarat care s-a desprins, Autoritatea Nationala pentru pentru Protectia Consumatorilor declansand o ancheta in acest caz, scrie News. ro.

Se plimbau pe o plaja din Texas dupa uraganul Harvey cand au gasit aceasta ciudatenie. Nu e ceva ce gasesti pe plaja in fiecare zi

Preeti Desai, comunicator specializat pe stiinta, a gasit pe o plaja din Texas un peste in descompunere si a postat pe contul ei de Twitter mai multe fotografii. S-a intamplat dupa ce a avut.

Conpet, cel mai rentabil emitent din BET, dupa ce statul i-a cerut dividende suplimentare

Odata cu informatia aparuta luni, 11 septembrie, conform careia, la solicitarea Ministerului Energiei, compania Conpet COTE) va convoca, in cel mai scurt timp, Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor in vederea distribuirii unor dividende suplimentare in valoare de 85 milioane de lei, actiunile transportatorului de produse petroliere au devenit titlurile cu cea mai mare rentabilitate din indicele BET, cotatia societatii avand o apreciere de 3,91% in raport cu moneda euro, in intervalul 4-11 septembrie.

Oferte publice de 1,1 mld. euro pe BVB in ultimii patru ani. Piata de la Bucuresti, cea mai dinamic din regiune dupa cea din Varsovia

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a devenit in ultimii patru ani una dintre cele mai dinamice piete din Europa Centrala si de Est si a incheiat incheiat cu succes oferte publice initiale IPO) de listare de peste un miliard de euro, informeaza un comunicat BVB.

Ministerul Finantelor, citat in procesul incendiului din Colectiv dupa ce DNA a cerut ca statul sa fie parte in dosar pentru plata despagubirilor catre victime

Tribunalul Bucuresti a decis, luni, ca la termenul urmator, din 25 septembrie, in procesul incendiului de la clubul Colectiv, care a fost reunit cu cel al fostului primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, sa citeze Ministerul Finantelor, pentru a analiza cererea DNA de introducere in dosar a statului roman drept garant pentru plata despagubirilor catre familiile victimelor incendiului, informeaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )