Libnet.ro
UNICEF

16:31

Radu Banciu, despre numele vehiculate pentru remaniere din guvern: Sunt starpiturile unui partid de agramati (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre numele vehiculate pentru remaniere din guvern: Sunt starpiturile unui partid de agramati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile premierului Mihai Tudose care a anuntat ca va efectua o mica remaniere in guvern, principalii vizati. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Halep: Este ridicol sa devii numarul 1 intr-un sport in care tu nu ai castigat niciodata nimic (VIDEO)

Reusita Simonei Halep de a ajunge pe primul loc in clasamentului WTA nu i-a impresionat pe realizatorii B1TV, Radu Banciu si Dan Bara. Cei doi au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe Metri.

Radu Banciu: Daea ii trage o scatoalca in stilul personal lui Vosganian, dupa porcariile pe care le-a spus, dar si el este un taranoi, care uraste tot ce e cultura

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia lui Petre Daea la afirmatiile lui Varujan Vosganian despre oul neimpozitat. Varujan Vosganian,.

Radu Banciu: Daea ii trage o scatoalca in stilul personal lui Vosganian, dupa porcariile pe care le-a spus, dar si el este un taranoi, care uraste tot ce e cultura (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia lui Petre Daea la afirmatiile lui Varujan Vosganian despre oul neimpozitat. Varujan Vosganian,.

Radu Banciu: Niciunul nu petrecuse nicio zi de repaus dintre toti banditii. Toti se imbolnaveau numai cand ajungeau la ananghie, niciunul inainte (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre Marian Vanghelie, caruia judecatorii tocmai i-au permis sa plece in strainatate pentru a se trata de.

Surse: Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop, ministrii pe care premierul Tudose ii ia in calcul pentru remaniere

Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop sunt principalii ministri vizati de premierul Mihai Tudose pentru remaniere, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Lor li se adauga si Rovana Plumb si Viorel Ilie, in cazul carora, la fel ca si Sevil Shhaideh, DNA a inceput urmarirea penala. Tudose a declarat in aceasta seara la Antena 3 ca va avea loc o mica remaniere, cu cel putin doi ministri care vor fi invitati sa plece din guvern.

Viktor Orban, despre problema liceului pentru maghiari din Targu Mures: Am reusit sa construiesc o relatie personala cu presedintele partidului aflat la guvernare, si asta pare sa ofere ceva sperante pentru viitor

Premierul Ungariei, Viktor Orban, continua seria declaratiilor prietenoase la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Intrebat de Radio Kossuth ce progrese a facut in problema liceului pentru maghiari din Targu Mures, Orban a declarat: Am avansat putin in Romania, pentru ca am reusit sa construiesc o relatie personala cu presedintele partidului aflat la guvernare, si asta pare sa ofere ceva sperante pentru viitor.

Un fost sef al contraspionajului rupe tacerea. Dezvaluiri uluitoare despre evenimente-cheie pentru Romania. Ce s-a intamplat la Revolutie

Fostul sef al contraspionajului din anii 80, Filip Teodorescu, a vorbit, in exclusivitatela Editie speciala de duminica seara, cu Mihai Gadea si Mircea Badea, de la Antena 3,despre.

Idei cadouri pentru barbatul din zodia balanta, scorpion si sagetator (P)

Un nou cadou pentru el? Clar o noua provocare. Zeci de cautari pe internet in speranta ca ceva ti-ar putea sari in ochi si ai putea spune ca in sfarsit stresul legat de acest motiv a .

Business report: Split TVA, risc major pentru companiile din Romania; Fondatorul Studio20 considera ca videochat-ul poate contribui la echilibrarea balantei de plati externe a Romaniei si cere facilitati fiscale; Catalonia, parasita de banci dupa referen

Incepe turnarea fundatiei la noua termocentrala Romgaz de la Iernut, cea mai mare investitie de stat in energie de dupa 1989. Constructorul spaniol are acasa probleme in justitie si de lichiditate. Consortiul format din. Intr-un context de incertitudini la BVB, apar si primele plecari din randul personalului, Un director lasa bursa dupa 7 ani. Daniela Serban, director pentru relatia cu.

Despagubiri pentru romanii din Catalonia. Voi cere bani pentru inceputul unei noi vieti, in alta tara

Deputatul PMP de diaspora, Doru Coliu, solicitadespagubiri pentru romanii care vor fi afectatide iesirea Cataloniei din Uniunea Europeana, dupa o eventuala desprindere de Spania si declarare a.

ştiri de la B1

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )