Libnet.ro
UNICEF

21:15

Radu Banciu, despre ora de religie: Lasati-ne dracului in pace! Ne inchinam toata ziua ca niste tantalai! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre ora de religie: Lasati-ne dracului in pace! Ne inchinam toata ziua ca niste tantalai! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, despre ora de religie in scoli. Moderatorul emisiunii Lumea lui Banciu este de parere ca fiecare este liber sa aleaga in privinta acestui subiect. El a avut o. continuă pe B1

Radu Banciu, despre ziua lui Ion Iliescu: Va veni si un 3 martie linistitor, insa maine va fi unul imposibil de rumegat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni seara, despre faptul ca premierul Victor Ponta i-a urat, luni, La multi ani! lui Ion Iliescu, cu o zi in avans. Victor Ponta s-a grabit sa ii spuna primul la multi ani lui.

Radu Banciu: Cristi Borcea traia in niste jenante conditii de lux in peniteciar. O ducea net mai bine decat orice om simplu din Romania (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre ancheta demarata de Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP), care a identificat o serie de nereguli la.

Radu Banciu: Ion Iliescu a fost cel care a si bulanit-o si impuscat-o pe coana Leana (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, despre Ion Iliescu, care a implinit varsta de 85 de ani. El a rememorat episoade din perioada ceausista, cand Iliescu, apropiat al familiei fostului dictator, isi petrecea.

Ministrul Sorin Cimpeanu, despre ora de religie: Nu poate fi vorba de obligativitatea optiunii. Singurii care pot sa completeze cererea sunt parintii

Ora de religie creeaza tensiuni in scoli. Parintii spun ca directorii unitatilor de invatamant apeleaza la latura umana pentru ca acestia sa-si inscrie copii la ora de religie si pentru ca profesorii.

Radu Banciu: Dan Diaconescu, dintr-un simplu semi-analfabet, a ajuns unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. De asta nu ai nevoie de nicio explicatie sa-l inchizi pentru eternitate (VIDEO)

Radu Banciu spune ca pedeaspa primita de Dan Diaconescu in dosarul de santaj este una mare, in raport cu alte condamnari ale unor politicieni acuzati de fapte mult mai grave. Astazi am avut de-a face cu o.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )