Libnet.ro
UNICEF

22:15

Radu Banciu: Cristi Borcea traia in niste jenante conditii de lux in peniteciar. O ducea net mai bine decat orice om simplu din Romania (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Cristi Borcea traia in niste jenante conditii de lux in peniteciar. O ducea net mai bine decat orice om simplu din Romania (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre ancheta demarata de Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP), care a identificat o serie de nereguli la. continuă pe B1

Nereguli la Poarta Alba. Cristi Borcea, conditii de lux in inchisoare

O ancheta a celor de la Administratia Nationala a Penitenciarelor a identificat o serie de nereguli la Poarta Alba, iar in centru lor se afla Cristi Borcea. Potrivit unui raport al ANP, Cristi Borcea a beneficiat.

VIDEO Ancheta la Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce s-a descoperit ca Cristi Borcea avea telefon, plasma tv si aparate de fitness in celula

O ancheta a Administratiei Nationale a Penitenciarelor a identificat o serie de nereguli la Poarta Alba, unde este inchis Cristi Borcea. Potrivit unui raport al ANP, Cristi Borcea a beneficiat de renovarea celulei. Aceasta are in prezent mocheta pe jos, un televizor plasma, un frigider si pe perioada iernii a avut instalat un calorifer electric. In plus, Cristi Borcea a avut acces la aparate de fitness. El a putut sa faca miscare cu ajutorul unei benzi de alergat si al unei biciclete, anunta B1 Tv.

Cristi Borcea avea telefon, plasma tv si aparate de fitness in celula

O ancheta a Administratiei Nationale a Penitenciarelor a identificat o serie de nereguli la Poarta Alba, unde este inchis Cristi Borcea. Potrivit unui raport al ANP, Cristi Borcea a beneficiat de renovarea celulei. Aceasta are in prezent mocheta pe jos, un televizor plasma, un frigider si pe perioada iernii a avut instalat un calorifer electric.

Nereguli la Poarta Alba. Cristi Borcea beneficia de telefon mobil, sala de fitness si televizor in celula

O ancheta a celor de la Administratia Nationala a Penitenciarelor a identificat o serie de nereguli la Poarta Alba, iar in centru lor se afla Cristi Borcea. Potrivit unui raport al ANP, Cristi Borcea a beneficiat.

Boierie in puscarie: Cristi Borcea si alti grei ai fotbalului au parte de tratament preferential dupa gratii

In vreme ce detinutii de drept comun stau in celule claie peste gramada, VIP-urile au parte de alt tratament in penitenciare: au propria plasma, telefon la discretie si fac exercitii pe aparate de fitness. Este si cazul lui Cristi Borcea.

Cristi Borcea, arestatul VIP. Omul de afaceri avea celula cu plasma, aparate de fitness si telefon la discretie

Cristi Borcea avea celula cu mocheta pe jos, televizor plasma, aparate de fitness si acces permanent la telefonul din incinta penitenciarului din Poarta Alba, acolo unde este incarcerat.

Radu Banciu: Elena Udrea isi va petrece Martisorul in arest. Asta ar putea sa fie o amintire interesanta (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu faptul ca magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au fixat data de 5 martie ca termen pentru judecarea.

Radu Banciu, despre ziua lui Ion Iliescu: Va veni si un 3 martie linistitor, insa maine va fi unul imposibil de rumegat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni seara, despre faptul ca premierul Victor Ponta i-a urat, luni, La multi ani! lui Ion Iliescu, cu o zi in avans. Victor Ponta s-a grabit sa ii spuna primul la multi ani lui.

Conducerea Spitalului Penitenciar Poarta Alba, destituita din cauza lui Cristi Borcea

Conducerea Spitalului Penitenciar Poarta Alba a fost destituita, dupa ancheta care a scos la iveala conditiile de lux de care beneficia in detentie fostul actionar de la Dinamo, Cristian Borcea.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )