Libnet.ro
UNICEF

12:45

Radu Banciu, despre ziua de nastere a lui Crin Antonescu: Se lauda unii pe altii, mai mult Ponta il lauda pe Cacarau. Ponta are obiceiul asta, isi lauda desantat fosti parteneri care nu-l mai inghit (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre ziua de nastere a lui Crin Antonescu: Se lauda unii pe altii, mai mult Ponta il lauda pe Cacarau. Ponta are obiceiul asta, isi lauda desantat fosti parteneri care nu-l mai inghit (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a implinit 57 de ani. Cacarau a implinit 57 de. continuă pe B1

Radu Banciu, despre ziua de nastere a fostului premier: isi sarbatorea ziua imediat cum incepea scoala. Probabil ca de acolo i se trage lui Victor Ponta, cel mai mare chiulangiu din politica romaneasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul premier Victor Ponta a implinit 44 de ani. Victor Ponta isi sarbatorea ziua.

Radu Banciu, despre sistemul de invatamant: Putem scapa de Ecaterina Andronescu daca mergem sa studiem in Lituania sau Letonia (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia din invatamantul romanesc si atacul lui Traian Basescu la adresa fostei ministre Ecaterina Andronescu. Re.

Radu Banciu, despre faptul ca Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: E vorba de moartea unui om si el este judecat de prietenii lui, de oamenii cu care merge la pahar. Este supefiant (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala pentru ucidere din culpa in.

Radu Banciu, despre faptul ca Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: E vorba de moartea unui om si el este judecat de prietenii lui, de oamenii cu care merge la pahar. Este stupefiant (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala pentru ucidere din culpa in.

Astazi vorbim despre rebuturi si fosile. Radu Banciu: intoarcerea lui Petrica Roman in Parlament nu are cum sa nu-ti incolteasca gandul si de Ion Iliescu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, marti seara, reintoarcerea lui Petre Roman in politica. Acesta a revenit in Parlament ca deputat, functie pe care o pierduse in urma cu cateva luni din cauza.

Zgonea se intoarce! Radu Banciu: Un client de care aproape ca uitasem. Trebuie sa marturisesc, cu piosenie aprope, ca au trecut 30 si ceva de zile in care nu m-am gandit nicio clipa la el (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de marti seara despre planurile fostului presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, de a se reintoarce in politica. Un client de care apro.

Radu Banciu: Fiica defunctului Vadim, din plictiseala, vrea sa resusciteze Romania Mare. E pierdere de vreme (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea Lumea lui Banciu de marti seara, de pe B1 TV, despre incercarea Lidiei Vadim Tudor de a resuscita partidul Romania Mare. Jurnalistul o sfatuieste pe.

Domne, Blaga e intr-o faza a la gaga, intr-o situatie jenanta. Radu Banciu: Cum sa vii sa minti intr-o chestie in care stiai ca minciuna dureaza 5 minute? La DNA a fost intr-un dosar de coruptie, nu e vorba de niciun accident rutier (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de luni seara despre declaratiile mincinoase pe care copresedintele PNL Vasile Blaga le-a facut la iesirea de la DNA. Blaga a sustinut ca a fost audiat ca martor.

Radu Banciu: Mortul de weekend - Eugen Adrian Niculescu, patronul de la Sarpele Rosu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre mortul de weekend: Eugen Adrian Niculescu, patronul de la restaurantul Sarpele Rosu Au fost niste.

Radu Banciu: Parerea mea e ca ar trebui sa stim candidatii dupa alegeri. Sa-i castigam sub bradul de Craciun (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, decizia lui Nicusor Dan de a da mana cu PNL-istii pentru sustinerea lui Dacian Ciolos in.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )