Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre faptul ca Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: E vorba de moartea unui om si el este judecat de prietenii lui, de oamenii cu care merge la pahar. Este supefiant (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre faptul ca Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: E vorba de moartea unui om si el este judecat de prietenii lui, de oamenii cu care merge la pahar. Este supefiant (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala pentru ucidere din culpa in. continuă pe B1

Radu Banciu, despre faptul ca Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: E vorba de moartea unui om si el este judecat de prietenii lui, de oamenii cu care merge la pahar. Este stupefiant (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala pentru ucidere din culpa in.

Marian Godina, dupa ce Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: Am voie sa spun ce simt? imi e sila! Sunt momente cand imi pare rau ca sunt politist, iar seara asta e unul dintre ele

Politistul Marian Godina a avut o reactie, pe Facebook, dupa ce fostul ministru de Interne Gabriel oprea a scapat de urmarirea penala in dosarul lui Bogdan Gigina, in urma votului dat de senatori.

Reactia presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: intr-un stat de drept nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Seful statului, Klaus Iohannis, este profund dezamagit de votul dat, luni, de senatori, care au respins cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) privind incuviintarea urmaririi penale a fostului vicepremier Gabriel Oprea, in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina .

Reactia lui Marian Godina, dupa ce Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: imi e sila!

Senatorii au votat luni impotriva cererii DNA privind urmarirea penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa. S-au inregistrat 45 de voturi pentru, 73 impotriva,.

Senatul rusinii nationale! Gabriel Oprea scapa de urmarirea penala. Fostul vicepremier ramane protejat de imunitatea parlamentara, in fata procurorilor. 73 de senatori au votat impotriva cererii DNA in dosarul mortii lui Bogdan Gigina

Gabriel Oprea nu poate fi urmarit penal, au decis senatorii. in favoarea cererii DNA au fost 45 voturi pentru, 73 impotriva, iar sase senatori s-au abtinut. Oprea era acuzat de ucidere in culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Gabriel Oprea, dupa ce a scapat de urmarirea penala: Nasul lui Gigina i-a spus ca nu e bine sa vina in seara aia. Daca era un profesionist

Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala pentru ucidere din culpa dupa ce senatorii au votat impotriva solicitarii formulate in acest sens de procurorii anticoruptie in dosarul mortii.

Radu Banciu: Mortul de weekend - Eugen Adrian Niculescu, patronul de la Sarpele Rosu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre mortul de weekend: Eugen Adrian Niculescu, patronul de la restaurantul Sarpele Rosu Au fost niste.

Radu Banciu: Klaus Iohannis a reusit sa treaca un prag psihologic, a fost in 20 de vizite peste hotare, cheltuind peste 1 milion de euro (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre bilantul pe 8 luni a vizitelor externe facute de presedintele Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a reusit sa.

Gabriel Oprea, despre politistul Gigina: Daca era un profesionist ...

Senatorul Gabriel Oprea sustine ca echipajul care i-a asigurat escorta in octombrie 2015 fusese avertizat despre existenta gropilor de pe asfalt si a sugerat ca politistul Bogdan Gigina ar fi putut scapa cu viata daca era un profesionist si refuza misiunea.

Klaus Iohannis, despre votul senatorilor in cazul lui Gabriel Oprea: Politicienii care blocheaza actul de justitie nu se vor bucura niciodata de respectul si increderea cetatenilor

Presedintele Klaus Iohannis este profund dezamagit de votul din Senat in cazul lui Gabriel Oprea, considerand ca vinovatia sau nevinovatia unui om nu este stabilita de un vot in plen, a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )