Libnet.ro
UNICEF

17:15

Radu Banciu: Dintre toate discursurile de la congresul PSD, al lui Vanghelie a fost cel mai interesant. L-a tras de urechi pe premier (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Dintre toate discursurile de la congresul PSD, al lui Vanghelie a fost cel mai interesant. L-a tras de urechi pe premier (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV congresul extraordinar al PSD care a validat cu unanimitate de voturi candidatura lui Ponta la prezidentiale. Jurnalistul spune ca. continuă pe B1

Radu Banciu: Congresul PSD de la Alba Iulia va fi un fel de Eurovision, cu Ponta - Conchita Wurst (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, cum se va desfasura congresul PSD, ce se va reuni, vineri, la Alba Iulia, pentru a valida candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezdentiale. Radu Banciu spune.

Radu Banciu: Iubitul Augustei Lazarov are fata de baiat de pepenar (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre Augusta Lazarov si fostul ei iubit, afirmand ca acesta din urma are fata de baiat de.

Radu Banciu: Pacaliciul din povestea suspendarii presedintelui este Tariceanu

Jurnalistul Radu Banciu a declarat marti seara ca Tariceanu este pacaliciul din povestea suspendarii presedintelui, aratand ca acesta a ramas fara adepti pentru demersul sau. Pacaliciul din aceasta po.

Congresul PSD se reuneste, vineri, la Alba Iulia pentru a valida candidatura lui Ponta la prezidentiale

Congresul PSD se va reuni, vineri, la Alba Iulia, pentru a valida candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezdentiale. Evenimentul va incepe la ora 17. 30, la sala Cupola a hotelului Mercur, informeaza Mediafax.

Congresul PSD de la Alba Iulia / Victor Ponta a fost desemnat candidat la Presedintie. Ponta: Vreau sa nu mai traiesc intr-o tara bogata in care toate produsele se importa din alte tari

Congresul extraordinar al PSD a validat, vineri, cu unanimitate de voturi, scrutinul intern prin care Victor Ponta a fost desemnat candidat la prezidentiale, dupa ce in alegerile interne s-au contabilizat 68 de voturi impotriva si 182 de abtineri, anunta Mediafax.

Trei tineri cu o barca pneumatica protesteaza la Congresul PSD de la Alba Iulia

Trei tineri protesteaza la Congresul extraordinar al PSDde la Alba Iulia, reunit pentru validarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale. Acestia se afla la cateva sute de metri de hotelul und.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )