Libnet.ro
UNICEF

06:46

Radu Banciu: Pacaliciul din povestea suspendarii presedintelui este Tariceanu

B1 B1,
Radu Banciu: Pacaliciul din povestea suspendarii presedintelui este Tariceanu

Jurnalistul Radu Banciu a declarat marti seara ca Tariceanu este pacaliciul din povestea suspendarii presedintelui, aratand ca acesta a ramas fara adepti pentru demersul sau. Pacaliciul din aceasta po. continuă pe B1

Radu Banciu: Victor Ciorbea este un om manipulabil, un om slab, un om care se exprima rar

Radu Banciu considera ca Avocatul Poporului este un om slab, care a devenit un instrument docil de manipulare al celor care incearca sa duca tara departe de democratieVictor Ciorbea nu are.

Radu Banciu: Iubitul Augustei Lazarov are fata de baiat de pepenar (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre Augusta Lazarov si fostul ei iubit, afirmand ca acesta din urma are fata de baiat de.

Radu Banciu, despre suspendare: Basescu e atacat pentru ca e singurul subiect de campanie. Si dupa alegeri tot el va fi subiectul principal (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV ca Romania nu s-a aflat niciodata intr-un moment mai viermanos ca in prezent. Ce-ar fi daca ar fi.

Utile: Boala care iti scurteaza zece ani din viata. Oboseala inexplicabila este unul dintre simptome; Studiu controversat! Ciocolata si vinul rosu, tratament pentru glaucom; De ce apare respiratia urat mirositoare

Cum iti salveaza cafeaua dintii. Cafeaua iti pateaza dintii si te face sa ai o respiratie foarte neplacuta, dar are si foarte multe beneficii. Pe langa faptul. Produse alimentare sanatoase pe care este mai bine sa le eviti. Oamenii vor sa consume alimente care sa fie produse intr-un mediu cat mai ferit.

ştiri de la B1

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )